Budskab fra Ærkeenglen Mikael om Orkanen Katrina

Gennem Celia Fenn

hugs.jpg - 41475 Bytes
image by Vicky Mansvelt

Kæreste alle, tragedien der udfolder sig i New Orleans er en af stor sorg. Menneskelig lidelse bringer os altid stor bekymring og vi tilbyder jer vor støtte og vor kærlighed i denne tid. Specielt til jer i de ramte områder og dem af jer der bor i USA.

Vi beder jer, som Lysarbejdere, at åbne jeres Hjerter og tilbyde Kærlighed og Støtte jeres medmennesker, som i denne tid er fyldt med smerte og nød. At sende velsignelser af Lys bringer stor støtte. Som I ved er der Lysarbejdere hvis specielle arbejdsområde er at håndtere nødsituationer som denne og som giver hjælp på de spirituelle planer. Disse kan også bruge jeres støtte og bønner i denne tid. Hver af jer kan bidrage med jeres energier gennem det Globale Net af Kærlighed og Barmhjertighed.

Hvorfor nu?.... Og konsekvenserne

Energien der har gjort sit indtog på jeres planet er meget kraftfyldt og forvandlende. Den søger at skabe balance ved at belyse/afsløre alt der ikke er i balance. Det er en bølge meget lig den energi der blev følt i 2001 med den første store Opstigningsbølge. På det tidspunkt var USA midt i at gennemleve og håndtere traumet omkring 9/11 hændelserne i New York City. Konsekvenserne af dette blev vidtstrakte og mærkes stadig i dag af mange tusinder af mennesker i Mellemøsten og i USA.

Men, kæreste Lysarbejdere, specielt jer i USA, vid at konsekvenserne og eftervirkningen af New Orleans tragedien, som den udfolder sig løbende, vil have langt større og mere dybtgående effekter end selv 9/11 tragedien har haft.

Dens forvandlende effekter på det amerikanske samfund vil være enorm. Og, i sidste ende, vil denne forvandlende effekt mærkes på positive måder af alle på planeten.

Udfordringen: Hjertet eller Hovedet

De der har givet deres liv på dette tidspunkt, har gjort det for at jer der er tilbage får muligheden for at bevæge jer fra Hovedet ind i Hjertet i forhold til jeres reaktioner og handlemåder.

Vil I, som et planetarisk samfund respondere fra Hjertet? Og hvad betyder dette?

Reaktionen på 9/11 hændelserne var virkelig at åbne hjerterne og frembringe den Ubetingede Kærlighed hos mange. Folk blev vækket til en måde hvorpå en enkelt hændelse kan påvirke den globale realitet. Efter tsunamien åbnede endnu flere deres hjerter og sendte kærlighed og materiel støtte gennem det Globale Net der er blevet udviklet til at støtte sådanne kærlige indsatser.

Desværre var mange af de "løsninger", som I som et folk kom frem til, baseret på frygt, vrede og penge. "Krigen på terrorisme", som har spredt sig udad for at skabe mere og mere lidelse, er sådan et eksempel. Og I som et folk kan som regel se penge som den mest effektive måde hvorved I kan hjælpe andre i nød. Det er effektivt, det er korrekt. Men Hjertet ved at kun ved at give af sig selv og sin energi er en ægte respons fra hjertet. Og det at give mere end penge, at give af sin kærlighed og at dele sine evner og talenter til alles bedste. Overlad ikke det hele til myndighederne, men find måder, enkle men kærlige, hvorved I kan sende positive og kærlige energier til det område. Hvis hver person på planeten sendte lys og kærlighed på en eller anden måde, sikke en forskel I ville se. Ville ikke disse lidende mennesker mærke den varme omfavnelse af den omsorgsfulde energi fra deres medmennesker? Dette er den Femte Dimension. Positive tanker og energier kan skabe mirakler af kærlighed og medfølelse.

I bliver udfordret, specielt jer i USA, til at give af jer selv på mange måder og til at vide at jeres løsninger nødvendigvis må komme fra hjertet. Tillad ikke frygt og vrede at være jeres svar, men føl empati og kærlighed for alle involverede. Tænk også længere end penge, videre til andre måder at bringe hjælp til disse mennesker. Planeten søger balance og kærlighed. Menneskene i New Orleans er ikke "fjenden" eller fjerne "ofre". De er jeres eget folk og de har brug for jeres støtte og omsorg og bønner. I er Én Familie.

At frigive Kærligheden: Svaret fra Hjertet

Nøglen til at frigive Global Ubetinget Kærlighed ligger i hænderne på menneskene i USA lige i øjeblikket og hvorvidt de kan bevæge sig ind i deres hjerter og fuldt ud forstå hvad disse udfordringer og forandringer betyder.

Hvis I kan opnå dette nu - vil forandringen på det globale plan blive hurtig og intens. Det ligger i jeres hænder nu som folket af USA, som åndelige ledere på planeten. Og ligeledes hos hvert menneske på planeten som yder deres kærlighed og støtte i denne stund af tragedie og nød. For det, der ligger i jeres individuelle hjerter, vil komme frem i denne tid. Vi ved at I er klar til at bevæge jer ind i jeres hjerter og udtrykke den sande betydning af Ubetinget Kærlighed og Accept som medlemmer af den Ene Menneskelige Familie.

© 2004-5 Celia Fenn
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons License.

You are free to copy, distribute, display, and perform the work under the following conditions: You must give the author credit, you may not use this for commercial purposes, and you may not alter, transform or build upon this work. For any reuse or distribution, you must make clear to others the license terms of this work. Any of these conditions can be waived if you get permission from the copyright holder. Any other purpose of use must be granted permission by author.
To subscribe for future transmissions directly by email, please send your request to the Starchild Ascension Mailing List here
We also invite you to visit The Starchild Ascension MSN Group http://groups.msn.com/StarchildAscension.
Starchild is a Global Network for Lightworkers. Our primary aim is to provide information and support and a sense of community to the Lightworkers who are assisting the Planet in her transition. We also provide information for Indigo and Crystal children. The Starchild Family of Websites are designed to bring you information and assistance with the Ascension process. To visit The Starchild Ascension Group of Sites follow these links: Starchild Stardragon Starchild Portuguese/Portuguesa Starchild Spanish/Espanol . Celia Fenn is available for healing sessions and readings, both in person and long distance. Sessions may be booked through Clicking Here to mail Celia at Starchild Ascension Organization. Please include this information in its entirety, including these footnotes. Thank You!