Márciusi energiák - 2005

Az Új Férfi Energia és az Új Föld Sámánja

Michael Arkangyal Celia Fenn közvetítésével

shaman.jpg Kedveseim… március hónap a Paradicsom Mátrix eroteljes új energiáinak érkezésével kezdodött, melyek a Phi kapun keresztül léptek be a Földre. Sokan számoltatok be arról, hogy felfokozódott az öröm- és a boldogságérzetetek, és fokozottabban éreztétek az energiákat a március 5-i aktiválások környékén. Valóban, az energia, ami ebben az idoszakban érkezett a Földre, az arany és dicsoséges jövo ígért megalapozása. Most elkezdhetitek megépíteni a jövo Új Földjét!

Ahogy már említettük a Csillagkapukról szóló üzenetünkben (még nincs lefordítva), az energia folytatja megszilárdulását a Kristályrácsokban a következo jelentosebb aktiválásokig május 5-én és 11-én.

Az Új Föld Sámánjának érkezése: a "Szent Házasság" Volegénye

Márciusban a hangsúly továbbra is a Férfi Energián lesz, vmint eroteljes átalakulásán. Március 21-én, a 20-i napéjegyenloség után 1 nappal, a Chiron és a Mars találkoznak a Vízönto nulladik fokán. A Sérült Gyógyító (Chiron) és a Férfi Energia (Mars) ezen eroteljes találkozása az Új Kor házában a Férfi Energia gyógyulását és átalakulását jelképezi az Új Földön.

Teliholdkor és a napéjegyenloség idején a Nap a Kosban lesz, a Férfi Energia eroteljes házában. A Hold a Mérlegben lesz, a Házasságot és a Partnerkapcsolatot szimbolizáló házban. Ez a kombináció folytatja a Szent Házasság kozmikus rituáléját, ahogy a Volegény elobukkan, hogy találkozzon a Menyasszonnyal, a Galaktikus Központból származó Noi energiákkal.

Az Isteni Noi Energia már megtalálja kifejezési módjait az Istenno energiában, ahogy sok no elfogadja és kezdi megtestesíteni azt ebben az idoszakban. Most itt az ideje, hogy a férfi felbukkanjon az Új Föld "Isteneként" vagy "volegényként", a Kozmikus Istenno tökéletes partnereként.

Ha Isis a Szent Házasság rituáléjának egyik foszereploje, akkor partnere Osiris, a Föld Isten. Az Új Férfi energia a Földdel azonosítható. O a Föld gondnoka, és elkötelezettje a Bolygó szolgálatának. Arra összpontosít, hogy visszahozza a szent egyensúlyt szeretett feleségével, az Istennovel való kapcsolatán keresztül. Az Új Földön sokan "visszhangozzátok" ezt a rituálét, ahogy egyesültök Szent Kapcsolatokban, amik a bolygó szolgálatán, és a Nagy Kozmikus Anyától vagy Galaktikus Központból származó energiák fogadásán és földelésén alapulnak.

Sok férfi ráébred a bolygó és a közösség iránt érzett felelosségére. Felhagynak a pénz, mint cél hajhászásával, és energiáikat a bolygó gondoskodására és táplálására fordítják. Néhányan kiemelkednek eroteljes vezetokként, tanítókként és szerepmodellekként más férfiak számára. Ezek a tanítók sámánszeruek lesznek, és felismerhetoek a Természet, és a természet által kifejezett, a természet által megnyilvánuló spirituális világ iránti elkötelezettségükrol. Sok tanítanivalójuk lesz azok számára, akik készek az ötödik dimenziós Új Föld fejlodésének következo lépcsofokára lépni.

Magasabb tudatosság érkezése a kapcsolatok és a házasság területére

Ebben az idoszakban, ahogy megtapasztaljátok a Szent Házasságot és a Paradicsom Mátrix energiáit, a tudatosság emelkedését tapasztaljátok meg a Kapcsolatok és a Házasság területén is.

Ennek a hajtóereje a Jupiter, a Mester Tudatosság hozója, ami most a Mérlegben van, a Házasság és a Kapcsolatok házában. Ahogy érzékelitek ezeket az energiákat, kedveseink, sokan mély vágyat éreztek arra, hogy olyan kapcsolatokat és párkapcsolatot találjatok, melyek meghittek, spirituálisak és értelmesek. Keresitek Lélektársatokat, hogy kifejezzétek az Ikerláng energiákat a Fény szolgálatában. Ezek a Jupiter által közvetített energiák, melyek hatnak a tudatotokra.

És, kedveseink, az üzenetünk számotokra az, hogy a jövobeli párkapcsolatok és házasságok ismét mélyen megszenteltek lesznek. Tisztelni és szeretni fogjátok a társatokat és partnereteket, mert látni fogjátok, hogyan testesítitek meg az Isten és az Istenno energiáit a kapcsolatotokban. És huek és bizalommal teliek lesztek ehhez a kapcsolathoz szabad akaratotokból, mert ez egy mély és szent egyesülés, ami örömet és feltétel nélküli szeretetet ad szíveteknek és lényeteknek.

Tehát készüljetek fel egy olyan idoszakra, amikor próbára teszitek a kapcsolatotokat, hogy meglássátok, vajon megfelel-e a szigorú új kívánalmaknak, amit a Szent Házasság energiái állítanak fel ebben az idoszakban.

A Kreatív Szenvedély szerepe

Egyéni szinten a Férfi Energiák az alsó csakrákon keresztül fejezodnek ki, amik a Földdel állnak összeköttetésben. A Noi Energia a Magasabb Csakrákon keresztül fejezodik ki, és a ketto a Szívcsakrában találkozik és egyesül.

Az Isteni Forrásból eredo Kreatív Szenvedély az, ami megteremti ezt a Házasságot.

A Noi energia közvetíti a Szellem ötleteit és energiáit, a Férfi energia pedig a Föld Mátrixának energiáját és szenvedélyét. Amikor találkoznak a Szívben, akkor összekapcsolódnak, és egy eroteljes energiát hoznak létre, ami eloremozdít benneteket a kitárulkozás ötödik dimenzióba vezeto kalandjában.

A napéjegyenloség és a márciusi holdak

A napéjegyenloség idején a nappalok és az éjszakák egyforma hosszúak. Ez az egyensúly egy pontját jelzi a Föld bolygó évszakai között. Ez a megállás és az elgondolkodás ideje, az elgondolkozás azon, hogy mi volt, és mi fog jönni.

Az északi féltekén a tél visszavonul, a tavasz közeledik. A déli féltekén véget ér a nyár, és beköszönt az osz.

A Yin és a Yang dinamikus egyensúlya a Bolygó változásaiban is visszatükrözodik.

Az újhold március 10-én lesz, a Halak jegyében. Ez az új spirituális tervek elindításának és megkezdésének, vmint az új ötletek kigondolásának ideje.

A telihold 25-én lesz, a hetedik házban, a Mérleg által uralt házban. Ez a Kapcsolatok és a Házasság háza, és várható, hogy ez a Hold még több fényt és energiát hoz a kapcsolatok területére.

Tehát számítsatok arra, hogy ebben a hónapban megkérdojelezitek és megvizsgáljátok a kapcsolatotokat. És sokan csodákra lelnek a kapcsolatukban.

Mikor a Nap a Kosba lép 21-én, akkor egyben egy új asztrológiai ciklus kezdodik. A Kos az Én háza, és ez alkalmas idoszak az önvizsgálat számára, vmint az Én pozitív módokon való újra megerosítése számára.

Miért ne döntenél úgy, hogy ez a ciklus lesz az, amiben kifejezed Kreatív Szenvedélyedet?

Fordítás dátuma: 2005-03-20

© 2004-5 Celia Fenn
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons License.