De EnergieŽn voor Maart 2005

De Nieuwe Mannelijke Energie en de Nieuwe Aarde Shamaan

Aartsengel Michael door Celia Fenn

shaman.jpg GeliefdenÖ de maand maart is begonnen met de inleiding van de krachtige nieuwe energieŽn van de Paradijs Matrix die binnenkomen door de Phi Poort. Velen van jullie vertelden over een toenemend gevoel van vreugde en gelukzaligheid en energie rond het tijdstip van de 5 maart activeringen. Inderdaad, deze energie die op dit moment naar jullie Aarde toe komt is de beloofde fundering voor een gouden en glorieuze toekomst. Jullie kunnen nu beginnen met de opbouw van jullie toekomstige Nieuwe Aarde!

Zoals wij jullie reeds in onze Sterrenpoorten boodschap meedeelden, zal deze energie doorgaan zich in de Kristal Roosters te verankeren tot de volgende belangrijke activeringen op 5 en 11 mei.

De Nieuwe Aarde Shamaan komt eraan: Bruidegom in het "Heilig Huwelijk".

Tijdens de maand maart zal de concentratie voortgezet worden op de Mannelijke Energie en zijn krachtige transformatie. Op 21 maart, juist na de Equinox op de 20ste, zullen Chiron en Mars in conjunctie staan op 0 graden van Waterman. Deze krachtige samenstand van de Gewonde Genezer (Chiron) met de Mannelijke Energie (Mars) in het Huis van het Nieuwe Tijdperk, is een symbool van de healing en transformatie van de Mannelijke Energie op jullie Nieuwe Aarde.

Op het tijdstip van de Volle Maan en de Equinox zal de Zon in Ram staan, een krachtig huis van Mannelijke Energie. De Maan zal in Weegschaal staan, het huis dat Huwelijk en Partnerschap betekent. Deze combinatie zet het Kosmisch Ritueel van het Heilig Huwelijk voort want de Bruidegom treedt naar buiten om zijn Bruid te ontmoeten, de Vrouwelijke energieŽn uit het Galactisch Centrum.

De Goddelijke Vrouwelijke energie vindt haar uitdrukking reeds in de Godinnenenergie die vele vrouwen op dit tijdstip al ondervinden en aannemen. Nu is het tijd voor de mannelijke energie om naar buiten te komen als de Nieuwe Aarde "god" of "bruidegom". De perfecte partner voor de Kosmische Godin.

Als Isis leiding heeft over het Ritueel van het Heilig Huwelijk, is haar partner Osiris, de Aarde God. De Nieuwe Mannelijke energie wordt geÔdentificeerd met de Aarde. Hij is de steward van de Aarde en hij is toegewijd aan de dienstbaarheid van de Planeet. Zijn concentratie dient om het heilig evenwicht terug te brengen door zijn partnerschap met zijn gelieve echtgenote, de Godin. In de Nieuwe Aarde zullen velen van jullie dit ritueel herhalen, wanneer jullie je verenigen in Heilige Partnerschappen gebaseerd op dienstbaarheid aan de planeet en de energieŽn van de Grote Kosmische Moeder in het Galactisch Centrum ontvangen en gronden. Vele mannen op de Planeet zullen beginnen te ontwaken voor hun verantwoordelijkheid aan de planeet en hun gemeenschappen. Zij zullen stoppen met het najagen van geld als doel en zullen hun energie in de richting van zorg en bescherming van de Planeet richten. Sommigen zullen naar buiten treden als krachtige leiders en leraars en rolmodellen voor andere mannen. Deze leiders zullen Shamaans zijn en geÔdentificeerd worden door hun toewijding aan de Natuur en de Spirituele wereld, vertegenwoordigd en gemanifesteerd door de natuur. Zij zullen veel te leren hebben aan degenen die klaar zijn voor de volgende fase van de ontwikkeling van de Vijf Dimensionale Nieuwe Aarde.

Hoger Bewustzijn brengen naar Relaties en Huwelijken

Op dit moment, terwijl jullie het Heilig Huwelijk en de energieŽn van de Paradijs Matrix ervaren, ervaren jullie ook een stijging van bewustzijn rond de ideeŽn van Relatie en Huwelijk.

Het krachthuis hiervoor is de planeet Jupiter, brenger van Meester Bewustzijn, dat nu gesitueerd is in Weegschaal, het huis van Huwelijk en Partnerschap. Wanneer jullie deze energieŽn voelen, geliefden, voelen velen van jullie de diepe noodzaak relaties en partnerschappen te vinden die intiem, spiritueel en betekenisvol zijn. Jullie zoeken naar Soulmates om je Tweelingvlam energieŽn te kunnen uitdrukken in dienstbaarheid van het Licht. Dit is de energie van Jupiter die effect heeft op jullie bewustzijn.

En, geliefden, onze boodschap nu naar jullie toe is dat in de toekomst partnerschappen en huwelijken weer diep heilig zullen worden. Jullie zullen je gezel en partner eren en liefhebben omdat jullie zullen zien hoe jullie samen de energie van de God en Godin binnen jullie partnerschap belichamen. En jullie zullen door keuze oprecht en trouw zijn aan dit partnerschap, omdat het een diepe en heilige verbintenis zal zijn, een die vreugde en onvoorwaardelijke liefde naar je hart en wezen brengt. Dus, wees voorbereid op een tijd waar jullie je relaties zullen testen om te zien of zij voldoen aan de veeleisende nieuwe standaard die op dit moment vastgesteld wordt door de energie van het Heilig Huwelijk.

De Rol van Creatieve Passie

In het individu, zal de Mannelijke Energie uitgedrukt worden door de Lagere Chakra's, dicht verbonden met de Aarde. De Vrouwelijke Energie wordt uitgedrukt door de Hogere Chakra's, en beide ontmoeten elkaar en vermengen zich in de Hart Chakra.

Het is Creatieve Passie vanuit de Goddelijke Bron die dit Huwelijk creŽert.

De Vrouwelijke energie zendt de ideeŽn en energie van Spirit uit en de Mannelijke energie zendt de energie en passie van de Aarde Matrix uit. Wanneer zij elkaar ontmoeten in het Hart combineren zij zich om de krachtige energie te produceren die jullie zal vooruit bewegen in het Avontuur van Ontvouwing in de Vijfde Dimensie.

De Equinox en de Manen in Maart

Tijdens de Equinox zullen dag en nacht even lang zijn. Dit markeert een punt van evenwicht tussen de seizoenen op Planeet Aarde. Het is een tijd om te pauzeren en na te denken over wat geweest is en wat er komen gaat.

In het Noordelijk Halfrond trekt de winter zich terug en verschijnt de Lente. In het Zuidelijk Halfrond is de zomer gedaan en komt de herfst eraan. Het dynamisch Yin en Yang evenwicht wordt ook weerspiegeld in de verschuivingen en veranderingen op de Planeet.

De Nieuwe Maan voor maart is op de 10de. De Nieuwe Maan zal in Vissen zijn. Dit is een tijd om te initiŽren en nieuwe spirituele projecten te beginnen en nieuwe ideeŽn te vormen.

De Volle Maan is op de 25ste, in het zevende huis geregeerd door Weegschaal. Dit is het Huis van Relaties en Huwelijken en we kunnen verwachten dat deze Maan verder licht en energie zal brengen naar relationele kwesties.

Dus verwacht dat jullie deze maand geleid zullen worden je relaties in vraag te stellen en te onderzoeken. En dat velen onder jullie wonderen zullen ondervinden binnen je relaties.

Wanneer de zon in Ram beweegt op 21 maart, zullen wij ook een nieuwe astrologische cyclus beginnen. Ram is het Huis van het Zelf, en zo kondigt dit altijd een goede tijd aan voor zelf-onderzoek en her-bevestiging van het Zelf op een positieve manier.

Waarom dan niet beslissen dat deze cyclus die zal zijn waar jullie je Creatieve Passie uitdrukken?

Klik hier om terug te keren naar de Beginpagina.

© 2004-5 Celia Fenn
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons License.