A Paradicsom Mátrixának visszatérése / a Phi-kapu megnyitása… 2005.03.05.

További információk

Ez az üzenet további információkat közöl a Paradicsom Mátrixának visszatérésérol, amit Michael Arkangyal a legutóbbi közvetítés során említett.

Ez egy nagyon különleges pillanat a bolygótok számára. A Föld változásai, melyeket a szökoár indított el, és az új energiák, melyek a Galaktikus Központból áramlanak a bolygóra 2004.12.12. óta, lehetové tették ennek a Galaktikus Központból származó gyönyöru energiaspirálnak a továbbítását a bolygóra, mely a Paradicsom Mátrixának új teremtési kódjait vagy kioldóit tartalmazza.

Ez a mátrix az Új Föld szent geometriai mintázata. Kioldja és aktiválja a Föld Bolygóra vonatkozó eredeti lenyomatot vagy szándékot, melyet az Elohim teremtok helyeztek oda. Az Ég és a Föld ezen "házassága" lesz az a kreatív pillanat, amikor a Paradicsom frekvenciája megalapozódik a bolygón.

Michael Arkangyal arra kért minket, hogy dolgozzunk együtt az Isteni Noi lényeg azon három Istennojével vagy archetípusával, akik a folyamatot felügyelik.

isis.jpg Ok ISIS, MAAT és PELE:

ISIS ÉS OSIRIS HÁZASSÁGÁNAK archetipikus története a Szent Házasság egyik legrégibb mintája. Isis az Isteni Noi Energiának azt a részét képviseli, ami a Galaktikus Központból származik, hogy házasságra lépjen Osiris-szel, aki a Föld vagy a férfi energia jelképe.

Az osi egyiptomi kozmológiában (az univerzum keletkezésével és fejlodésével foglalkozó tudomány) Isist a "Tízezer nevu Isis"-ként emlegették, ami azt mutatja, hogy o az Isteni Anya vagy Isteni Noi energia minden inkarnációja, ami számos noi "anya" istenség formájában testesül meg.

Isteni Anyaként Isis a Földre hozza az energiakódokat, melyeket átad a Földnek (Osirisnek) a Szent Házasság alkalmával. Házasságuk gyümölcse az arany vagy szent gyermek, aki a Fény Új Korszakát reprezentálja.


maat.jpg MAAT… a Kozmikus Istenno, vagy a Kozmikus egyensúly megtestesítoje.

Az osi egyiptomi kozmológiában Maat gyakran Thoth társaként szerepel. Thoth az Isteni Bölcsesség és Tanítás hordozója, Maat pedig az az Istenno, aki az Igazság és a Pártatlanság Kozmikus Egyensúlyát tartja.

Maat az Isteni Noi lényeg azon aspektusa, mely egyensúlyban tart, legyen ez individuális, planetáris vagy galaktikus egyensúly.

Maat figyeli és felügyeli az energia elengedését, melyet a Föld bolygón fogunk megtapasztalni, ahogy megnyílik a Paradicsom Mátrix vagy Phi-kapu.

O fogja biztosítani, hogy az egyensúly visszatérjen a Föld bolygóra.


pele.jpg PELE… a Vulkánok és a Tuz Hawaii Istennoje.

Pele feladata lesz, hogy a spirális örvényben fogadja a Kozmikus Tüzet vagy Kódokat, és mélyen a Földbe jutassa oket, ahol újra aktiválják az eredeti paradicsomi kódokat, amiket az Elohim teremto angyalok helyeztek el ott, amikor elhelyezték szándékukat a Föld bolygóval kapcsolatban.

A Tuz Istennojeként magával húzza az energiát, mélyen a bolygó olvadt magjába. Ezen a cselekedetén keresztül lehetové teszi, hogy az új holografikus kódok eljussanak a bolygó más helyeire is, és lehetové teszi, hogy ezek a helyek szintén fogadják az új kódokat.


Az istennok gyönyöru ábrázolásai Doreen Virtue csodálatos kártyáiból valók, az "Istennoi Vezetés Jóskártyája" csomagból. (Köszönet, Doreen)

Starchild és a Spirit Heart Sanctuary Hawaii-on

Mint tudjátok, a Starchild fizikailag Cape Town-ban, Dél-Afrikában található. Energiáinkat összekapcsoljuk a hawaii Spirit Heart Sanctuary-vel ("Szellem Szív Szentély" nevu csoport Hawaii-on), akik Hawaii-on "házigazdái" ezeknek az energiáknak. Társulásunk lényege, hogy biztosítsuk, hogy az új kódok Északról azonnal Délre jussanak, amikor a Phi-kapu megnyílik március 5-én.

Ha érdekel titeket, látogassátok meg honlapjukat a www.spiritheart.org.

A Phi-kapuval kapcsolatban további információkat olvashattok a www.spiritmythos.org.

A hónap folyamán folyamatosan informálunk benneteket a ceremóniákról, melyeket tervezünk, hogy üdvözöljük ezt az új energiát.

© 2004-5 Celia Fenn
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons License.