De Terugkeer van de Paradijs Matrix/Phi-Poort Opening……5 Maart 2005

Meer Informatie

Deze boodschap dient om jullie meer informatie te brengen over de terugkeer van de Paradijs Matrix vermeld door Aartsengel Michael in zijn laatste channelling. Dit is een heel speciaal moment voor onze planeet. De Aarde Veranderingen die op gang gebracht werden door de Tsunami en de nieuwe energieën die doorgestroomd zijn vanuit het Galactisch centrum sinds 12/12/2004 hebben de transmissie mogelijk gemaakt van deze prachtige spiraal van energie vanuit het Galactisch centrum die de nieuwe creatiecodes of activatoren voor de Paradijs Matrix bevat.

Deze matrix is het heilige geometrie patroon voor de Nieuwe Aarde. Het zal de originele blauwdruk of intentie voor Planeet Aarde die daar geplaatst werd door de Elohim scheppers op gang brengen en activeren. Dit "huwelijk" van hemel en Aarde zal het creatieve moment zijn wanneer de Paradijsfrequentie op de Planeet gegrond is.

Aartsengel Michael heeft ons gevraagd om samen te werken met de drie Godinnen of Archetypische patronen van het Goddelijke Vrouwelijke die toezicht houden over dit proces.

isis.jpg Zij zijn ISIS, MAAT en PELE.

Het archetypisch verhaal van het HUWELIJK VAN ISIS EN OSIRIS is een van de oude patronen voor het Heilig Huwelijk. Isis vertegenwoordigt dat deel van de Goddelijke Vrouwelijke Energie dat neerdaalt vanuit het Galactisch Centrum om in het huwelijk te treden met Osiris, die de Aarde of de mannelijke energie is.

In oude Egyptische kosmologie, is Isis gekend als "Isis uit Tienduizend Namen", wat erop duidt dat zij de Goddelijke Moeder of Goddelijke Vrouwelijke energie is in al haar verschillende incarnaties als vele vrouwelijke "moeder" godheden.

Als de Goddelijke Moeder, brengt Isis de energie of codes naar de Aarde die aan de Aarde (Osiris) gegeven worden op het tijdstip van het Heilig Huwelijk. Dit huwelijk brengt het gouden of heilig kind voort, dat het Nieuw Tijdperk van Licht vertegenwoordigt.


maat.jpg MAAT…..vertegenwoordigt de Kosmische Godin, of het principe van Kosmisch evenwicht.

In oud Egyptische Kosmologie, werd Maat dikwijls verbonden met Thoth. Thoth was de brenger van Goddelijke Wijsheid of Lering, en Maat was de Godin die het Kosmisch Evenwicht van Waarheid en Rechtvaardigheid vasthield.

Als zodanig, is Maat het aspect van het Goddelijke Vrouwelijke wat betreft het evenwicht vasthouden, hetzij individueel, planetair of galactisch.

Maat controleert en houdt toezicht over de energievrijgave die op Planeet Aarde zal ervaren worden als de Paradijs Matrix of Phi-poort veld.

Zij zal verzekeren dat het evenwicht weer naar Planeet Aarde terugkeert.


pele.jpg PELE……is de Hawaiiaanse Godin van Vulkanen en Vuur.

Het zal Pele's plicht zijn om het Kosmisch Vuur of de Codes binnen de Spiraal Vortex te ontvangen en ze diep in de Aarde mee te nemen, waar zij de originele Paradijscodes opnieuw kunnen activeren die daar geplaatst werden door de Elohim schepperengelen toen zij de intenties neerplantten voor Planeet Aarde.

Als een Vuur Godin… zal ze in staat zijn de energie diep in de gesmolten kern van de planeet te trekken. Door deze handeling, zal zij het mogelijk maken dat de nieuwe holografische codes uitgezonden en ontvangen worden door andere sites en plaatsen op de planeet.


De mooie afbeeldingen van de godinnen die hierboven gebruikt werden zijn van Doreen Virtue's prachtige set kaarten "Godinnen Gidsen Orakel". (Bedankt, Doreen)

Starchild en Spirit Heart Sanctuary in Hawaii

Zoals jullie weten, ligt Starchild fysiek in Kaapstad, Zuid Afrika. Wij hebben onze energie verbonden met Spirit Heart Sanctuary in Hawaii die de gastheren zijn voor deze energie in Hawaii. Ons partnerschap dient om te verzekeren dat de nieuwe codes onmiddellijk uitgezonden worden van Noord naar Zuid op het tijdstip van de Phipoort op 5 maart.

Wij nodigen jullie uit om hun website te bezoeken op www.spiritheart.org.

Jullie kunnen ook meer over hun informatie lezen over de PhiPoort op www.spiritmythos.org.

Wij zullen jullie op de hoogte houden gedurende de maand van de ceremoniën die wij plannen om deze energie te verwelkomen.

Klik Hier om terug te keren naar de BeginPagina.

© 2004-5 Celia Fenn
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons License.