+

A Föld változásai és a Paradicsom mátrixának visszatérése a Föld Bolygóra: az Ég és a Föld Szent Házassága

Michael Arkangyal Celia Fenn közvetítésével

city.jpg - 64016 Bytes

Kedveseink, izgalmas eseményeik híreivel érkeztünk, amik készen állnak a bekövetkezésre, és hamarosan észrevehetoen megváltoztatják bolygótok természetét. Ezek csodálatos és pozitív változások, amelyek bekövetkezéséért oly sokan dolgoztatok számos létidon keresztül!

Fénymunkásként legtöbbetek tudatában van annak, hogy a Föld a gyors változás és átalakulás periódusába lépett. Materiális síkon ezt "természeti" katasztrófákként tapasztaljátok meg. A Föld megváltoztatja fizikai mintázatát, hogy alkalmazkodjon a változásokhoz, melyeknek be kell következniük. És ezek csodálatos változások.

Egy korábbi közvetítésben már beszéltünk Hawaii jelentoségérol, ami a bolygó új spirituális központja lesz. Hawaii-on egy csodálatos esemény fog bekövetkezni március 5-én. A Nagy Központi Napból vagy Galaktikus Központból egy energiaspirál lép ki ebben az idopontban. Ez az energiaspirál, ami új teremtoi kódokat és aktiváló elemeket tartalmaz, Hawaii-on, egy különleges portálon keresztül fog belépni a Földbe. Miután megalapozódott ezen a területen, aktiválni fog bizonyos osi kódokat, melyek a Föld mátrixába vannak beleszove a hawaii ponton, és a Föld más pontjain is, melyek egy késobbi fázisban kerülnek aktiválásra.

Az Ég és a Föld energiájának "házassága" fogja a Földi Paradicsom osi teremto kódjait kioldani, amit itt helyeztek el az eredeti Elohim angyali teremtok. A Paradicsom mátrixa újra aktiválódik, és a Föld belekezdhet ötödik dimenziós fizikai Paradicsomának létrehozásába.

Hadd magyarázzuk el, kedveseink, hogy a március 5-i aktiválás a Földi Paradicsom eredeti lenyomatát fogja aktiválni, ami a Föld Akasha krónikájában van elraktározva. A Föld bolygó testén belül egy csoport "planetáris DNS feljegyzés" található, ami mindent tartalmaz, amit a bolygó megtapasztalt teremtése óta. Ez tárolja a Föld, mint Paradicsom eredeti Szent Geometriai Kódjait is, amik eredetileg Lemúriában aktiválódtak, az anyagba zuhanás idoszaka elott, ami Atlantisz idején történt. A Földi Paradicsom volt az angyali Elohim teremtok eredeti terve és szándéka a bolygó számára. Ez a szándék kész újra aktiválódni az energiaspirál érkezésével, ami március 5-én ér földet Hawaii-on.

Ahogy ti, a bolygó fénymunkásai, felkészültök arra, hogy fogadjátok ezt az új energiát, a tudatosság egy újabb gyors változását fogjátok megtapasztalni. A vibrációs frekvenciátok újra felgyorsul - és sokan fizikai tüneteit is megtapasztaljátok a bennetek lejátszódó tisztítási és tisztulási folyamatoknak. Felsorolunk néhányat a fizikai tünetek közül:

Utolsó blokkjaitok és ellenállásaitok elengedésének folyamatában vagytok, hogy teljesen magatokra ölthessétek hatalmatokat, mint az Új Föld istenei és istennoi. Osi félelmeket oldotok el, amik a Szent Házasság rituáléival kapcsolatban él bennetek.

Az Ég és a Föld Szent Házasságának mind meghívott vendégei vagytok. Ebben az osi, szent rituáléban az Ég és a Föld egyesülése egy új energiát vagy új Földet teremt/szül. Oseitek értették a Szent Házasság jelentoségét, és rituális újbóli törvényerore emelkedését, mint a megújulás és az újjászületés folyamatát.

Ahogy a Kozmikus Istenno és a Föld Apa újra találkozik ebben a Szent Egyesülésben, mind ünneplok lesztek a házasságkötésnél. Meg fogjátok érezni és élvezni fogjátok a Paradicsom feltételeinek, valamint a boségnek a megújulását a bolygón. Énekelni és táncolni fogtok az esküvon.

Végül, van számotokra egy "ajándékunk" is ebbol a házasságból. Saját kapcsolataitok fognak profitálni a Menny és a Föld szent házasságának ezen megújításából. Sokan felültök ennek az energiának a vonatjára, és megtaláljátok a módját annak, mi legyen a szerepe a szent házasságnak saját szent és szeretetteljes kapcsolataitokban.

A Földi Paradicsomban újra élvezni fogjátok az isten és az istenno fizikai és spirituális kötelékét saját szeretetteljes házasságotokon belül. Ez az az ajándék, amivel élhettek ebben az idoszakban.

Fordítás dátuma: 2005.02.03.

© 2004-5 Celia Fenn
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons License.