Aardverschuivingen en de Terugkeer van de Paradijs Matrix naar Planeet Aarde: Het Heilig Huwelijk van Hemel en Aarde

Aartsengel Michael door Celia Fenn

city.jpg - 64016 Bytes

Geliefden, wij brengen jullie nieuws over opwindende gebeurtenissen die zullen plaatsvinden die spoedig de aard van jullie Planeet aanzienlijk zal veranderen. Dit zijn prachtige en positieve veranderingen waarvoor velen van jullie gedurende vele levens gewerkt hebben!

Als lichtwerkers, zijn de meesten van jullie ervan bewust dat de Aarde een periode van snelle verandering en transformatie binnengegaan is. Dit wordt door jullie op het stoffelijk vlak ervaren als "natuurlijke" rampen. De Aarde verschuift haar fysieke vorm om de veranderingen die moeten komen te huisvesten. En dit zijn wonderbaarlijke veranderingen.

We spraken in een vroegere channelling over de belangrijkheid van Hawaii als nieuw spiritueel centrum voor de planeet. Het is op Hawaii dat er een prachtige gebeurtenis zal plaatsvinden op 5 maart. Op dit tijdstip, zal er een spiraal van energie vanuit de Grote Centrale Zon of Galactisch Centrum vrijgegeven worden. Deze spiraal van energie, die belangrijke nieuwe creatiecodes of activatoren bevat, zal de Aarde binnengaan via een speciale poort op Hawaii. Eens ze hier gegrond is, zal ze bepaalde oude codes activeren die in de Aardematrix geweven zijn op het Hawaii punt, en ook op ander punten op de Aarde welke in een ander stadium geactiveerd zullen worden.

Dit "huwelijk" van Hemel energie en Aarde energie zal de oude creatiecodes voor het Paradijs Aarde ontsluiten die daar geplaatst werden door de originele Elohim engelenscheppers. De Paradijs Matrix zal opnieuw geactiveerd worden en Aarde kan beginnen met het proces van opbouw van haar fysieke 5de Dimensionaal Paradijs op de planeet.

Laat mij jullie uitleggen, geliefden, dat deze activering op 5 maart de originele blauwdruk voor een Paradijs Aarde zal activeren dat opgeslagen is in de Akasha kronieken van de Aarde. Binnen Planeet Aarde is er een set van "planetaire DNA kronieken" die alles bevat wat jullie planeet ooit ervaren heeft sinds haar schepping. Dit houdt de originele Heilige Geometrie Codes voor Aarde als een Paradijs in die oorspronkelijk geactiveerd waren in Limuri�, voor de val in de materie in de tijd van Atlantis. Het Paradijs Aarde was in feite het originele plan en intentie van de engelen Elohim scheppers voor deze planeet. Deze intentie wordt verwacht hergeactiveerd te worden met de spiraal die neerstrijkt op Hawaii op 5 maart.

Terwijl jullie, als planetaire lichtwerkers, je voorbereiden om deze nieuwe energie te ontvangen, ervaren jullie opnieuw een snelle verschuiving in bewustzijn, geliefden. Jullie vibrationele frequentie versnelt weer opnieuw - en velen onder jullie ervaren fysieke symptomen van het zuivering- en reinigingsproces dat dit in jullie teweegbrengt.

Dit zijn enkele van de symptomen: