De EnergieŽn voor Mei 2005

De 5:5 Sterrenpoorten en de Activering van het Godinnen Rooster/Phi Matrix

Aartsengel Michael door Celia Fenn

tanit.jpg - 146831 Bytes

Afbeelding "Tanit" genoemd door artieste Christina Bryer. Bekijk haar werk op www.christinabryer.com.

Geliefden, wij brengen jullie vandaag wonderbaarlijk nieuws over opwindende energieŽn die jullie planeet in mei zullen activeren en verder het bewustzijn zullen verhogen tot het belangrijk punt van de Zonnewende op 21/22 juni.

Zoals wij in ons rapport van vorige maand aantoonden is er in April veel verandering geweest op jullie planeet. De energieŽn die in Maart (5:3) tijdens de Phi Poort Activering vrijgegeven werden en zich grondden, lieten een gigantische verschuiving in het Status Quo toe en nog meer mensen begonnen met hun ontwaken en ascensie. Tegen juni van dit jaar zal de Kritieke Massa bereikt zijn, en de balans zal ten gunste van de Nieuwe Aarde omzwaaien. Wat dit betekent, liefste Lichtwerkers, is dat jullie doelen bereikt zullen worden. Er zal geen verdere nood zijn aan rampen, catastrofen en dood op de planeet. De vestiging van het Godinnen of Paradijs Rooster, of de Phi Matrix, zal het perfecte evenwicht creŽren dat nodig is als platform of fundering om de Nieuwe Aarde op het fysiek vlak te manifesteren.

Twee 5:5 Poorten

Er zullen in mei twee 5:5 poorten zijn. De eerste zal zich openen op 5 mei en zal het meest gevoeld worden tussen de 5de en de 11de mei. De Nieuw Maan zal in deze periode vallen, op de 8ste mei. De Nieuwe Maan in Stier zal de energie van Venus, de Godin van Liefde, integreren die het astrologisch huis van Stier regeert. Deze Maan zal ook de krachtige Godinnenenergie van de Wesak Volle Maan in april, de energie van de Tara's en Quan YinÖ Vreugde, Compassie en Dienstbaarheid integreren en overdragen. Want inderdaad, wanneer jullie door deze moeilijke tijd trekken, geliefde Lichtwerkers, zijn jullie inderdaad in dienst en jullie Vreugde en Compassie manifesteert in jullie Hoop en jullie focus op de realiteit van de Nieuwe Aarde.

De Tweede Poort zal activeren op 23 mei, wat ook een 5:5 Harmonische poort is. Dit valt samen met de Volle Maan in Boogschutter, gezien de zon zich uit Stier en in Tweeling beweegt op 22 mei. Wederom zullen het Galactisch Centrum en Pluto in Boogschutter hun energieŽn toevoegen aan de Boogschutter Volle Maan, om een krachtige golf van transformerende energie naar de Planeet te zenden. Deze energie zal de planeet infuseren en haar naar het belangrijk punt van de juni Zonnewende dragen, wat het punt van "geen terugkeer" voor de Planeet zal zijn. Vanaf dan zal wat vroeger een idee of een concept was beginnen vorm aan te nemen of te manifesteren als realiteit - de Nieuwe Aarde.

De Harmonic van de 5:5

Geliefden, wij zouden jullie in het kort de betekenis van de 5:5 Harmonic willen uitleggen in termen van Heilige Geometrie en de Godinnenenergie.

De energie van de 5 wordt intiem geassocieerd met de Gouden Ratio of Phi. Het is ook de matrix voor organisch leven op de planeet, en wordt gevonden in de proporties van het menselijk lichaam en in de structuur van het menselijk DNA, welk gemodelleerd is op het 5:5 ontwerp. Het is, poŽtisch gezegd, de energie van de natuur, van het Vrouwelijke in de Natuur, van de Godin. Het is de maan en de sterren, haar bloemen en bladeren en de vorm voor jullie eigen prachtige DNA bibliotheek van informatie.

Wanneer het Phi Rooster of Paradijs Matrix op de planeet sterk is, dan gedijt de natuur, zijn de mensen gezond en gelukkig en is de Godin of Goddelijke energie sterk. Wanneer het Phi Rooster desintegreert, zoals het in de recente tijden geweest is, trekt de natuur zich terug, is de Godin verloren en resulteert dit in algemene malaise en onevenwichtigheid. Dus, geliefden, de verankering van de Paradijs Matrix door de Phi Sterrenpoort in maart was waarlijk een prachtig geschenk aan de planeet, mogelijk gemaakt door de toegewijde dienstbaarheid van zovele lichtwerkers die door hun eigen transities gingen en in staat waren de energie die in maart door de 5:3 poort stroomde vast te houden en te gronden.

Heling van de Natuur en de Terugkeer van de Elementaal Energie

Wanneer de Paradijs Matrix of het Godinnen Rooster op de planeet gegrond en geactiveerd is, zal de Aarde terugkeren naar haar oorspronkelijk ontwerp als tuinplaneet. De natuur zal weer gedijen wanneer de Phi Matrix weer is opwekt en energie in manifestatie begint te focussen.

Wees voorbereid op de terugkeer van de grote wouden en bossen op de planeet. Langzaam aan zullen zij komen. En met hen zullen de Elementalen en Devas, en Natuurgeesten of Elfjes komen die hun thuis in de ongerepte en groene natuurwereld maken.

Dus, geliefde Lichtwerkers, wanneer jullie de harmonic van de 5:5 in mei omarmen, vooral in het Noordelijk halfrond waar jullie de energie van de lente kunnen voelen, wees er dan van bewust dat krachtige energieŽn van verandering worden geÔntegreerd in de Kristal Roosters van de planeet. Het zou geen gemakkelijke tijd kunnen zijn, in feite kan het turbulent en moeilijk zijn wanneer de oude energieŽn de nieuwe ontmoeten. Maar weet dat hoe meer jullie je op het nieuwe concentreren, hoe krachtiger deze energieŽn zullen worden in je eigen leven en hoe sneller jullie de Nieuwe Aarde in je eigen realiteit op het Fysiek Vlak zullen manifesteren.

indigogrid.jpg P.S. Voor meer informatie over de relatie tussen de Gouden Ratio en het nummer 5, bezoek a.u.b. deze link : http://goldennumber.net.

Voor informatie over de relatie tussen het nummer 5 en menselijk DNA : http://goldennumber.net/dna.htm.

Voor informatie over het nummer 5 en Phi : http://goldennumber.net/five(5).htm

Voor informatie over de constructie van de Godinnen Matrix : http://goldennumber.net/penrose.htm

Afbeelding "Indigo" genoemd door Artieste Christina Bryer. Bekijk haar werk op www.christinabryer.com.

Terug naar de Beginpagina

© 2004-5 Celia Fenn
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons License.