A nem folytonos és nem logikus valóság, és a csodák szerepe az életetekben

Celia Fenn

364.jpg

Ezt az információt Mihály arkangyal küldi, hogy bátorítsa azokat, akik küzdenek, hogy megértsék az új valóságot, és hogy hogyan muködik.

Az öt-dimenziós kristály bolygó.

A Föld nincs többé a harmadik dimenzióban. Most a tudatosság ötödik dimenziójában tartózkodtok és hozzáférhettek a magasabb dimenziókhoz. A Föld most egy teljes multi-dimenzionális kristály bolygó.

Vannak a bolygón, valószínuleg még mindig a többség, akik továbbra is úgy élnek, mintha még mindig a harmadik dimenzióban lennének. Emiatt úgy látszik, mintha alapvetoen semmi sem változott volna, pedig valójában hatalmas váltás ment végbe a valóságotokban, és abban, hogy azt hogyan teremtik, ill. tartják fenn.

A három-dimenziós valóságban a bolygótok egyenes vonalú és folyamatos idoben muködött. A létezés egyenes vonalú és racionális gondolkodáson alapuló módját teremtettétek. "Ha ezt teszem, akkor logikusan az fog történni, mint a tetteim következménye." Ez többé nem igaz, és ezért érzik magukat olyan sokan "leblokkolva" és kétségbeesve. Úgy tunik, bármit próbáltok, nem hozza meg a szokott "eredményt".

Nem egyenes vonalú és nem logikus: Holografikus valóság

A magasabb dimenziókban a végtelen "most" pillanatban éltek. Ez nem egyenes vonalú. Csak a jelen pillanatnak van realitása. Ezért a teremtésnél vagy megjelenítésnél többé nem egy ido kontinuum mentén dolgozunk, mint pl. ha ma ezt teszem, holnap ez lesz az eredménye. Nem - a holografikus idoben csodákat teremtünk. Valójában a csodák és a teremtés lesz a létezés normális formája a multi-dimenziós Földön.

A Csodák szerepe a non-lineáris valóság teremtésben

Definiáljuk a csodát mint egy különleges eseményt ami nagy örömöt szerez, vagy valamit ad, amire biztosan nagy szükség van. Nem logikus úton érkezik. Csak megérkezik és ott van, néha még mielott a kívánság megfogalmazódott volna.

Tudjátok, drága angyalok, hogy itt a magasabb aspektusotok a felelos, és amire szükségetek van megkapjátok, még mielott tudatában lennétek, hogy erre van szükségetek.

Teljes lényként muködtök, nem csak mint racionális elme. És a teljes spirituális /fizikai lényetek sokkal hatalmasabb és erosebb, mint a fizikai elme. Csodákat teremt.

Tudjátok drágáim, hogy a csodák az életformátokká válnak a jövoben.

A kulcs a csodák teremtéséhez

Csodák teremtéséhez a kulcs: SZÁNDÉK, BIZALOM és POZITÍV ELVÁRÁSOK.

Szóval, drágáim, ahogy beléptek ebbe a csodálatos új valóságba, gyakoroljátok a szekvenciális, logikus gondolkodás elengedését és kezdjetek csodákat teremteni.

Nem kell semmit tennetek… csak kinyitni a csatornákat.

Mikor teremtesz, nem kell semmit csinálnod. A munkát más szinteken végzik. A te szereped a fizikai szinten az, hogy kinyisd a csatornákat, és pozitív elvárásaid legyenek. Például, ha szeretnél egy iskolát a lakóhelyeden, ki kell nyitnod a csatornákat azzal, hogy beszélsz másokkal, akik szintén érdeklodhetnek. Hamarosan a szándékotok megnyilvánul, amint megjelenik egy épület, megjelenik a fedezet és megjelennek a gyerekek. A te szereped az volt, hogy legyen szándékod, nyisd meg a csatornákat, és pozitív elvárásaid legyenek. A többi az Isteni és Szereto Mindenható csodás teremtése. Ez a jövo. Bátorítunk benneteket, drágáink, hogy kezdjétek el a saját csodáitokat teremteni ma. Eloször- hagyjátok el a három-dimenziós lineáris és logikus gondolkodási és létezési mintákat, és aztán engedjétek, hogy a csodák kialakuljanak és megjelenjenek!

© 2004-5 Celia Fenn
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons License.