Niet-Opeenvolgende, Niet-Logische Realiteit en de Rol van Wonderen in jullie Leven.

door Celia Fenn

364.jpg

Aartsengel Michael brengt deze informatie om diegenen van jullie aan te moedigen die ermee worstelen je nieuwe realiteit te begrijpen en hoe het werkt.

Een Vijf-Dimensionele Kristal Planeet.

Jullie Aarde is niet langer in de Derde Dimensie. Jullie bevinden zich nu in de 5de Dimensie van Bewustzijn met toegang tot Hogere Dimensies. De Aarde is een volledige Multi-Dimensionele Planeet. Er zijn degenen, waarschijnlijk nog steeds een meerderheid, die doorgaan met hun leven alsof ze nog steeds in de Derde Dimensie zijn. Dit creŽert de verschijning dat er niets fundamenteel veranderd is, terwijl er in feite reusachtige verschuivingen in jullie werkelijkheid gebeurd zijn en hoe het gecreŽerd en onderhouden wordt.

In de Drie-Dimensionele Werkelijkheid functioneerde jullie planeet op lineaire en opeenvolgende tijd. Jullie creŽerden een manier van zijn gebaseerd op lineair en rationeel denken: "Als ik dit doe - dan zal dat logischer wijze gebeuren als een vooruitgang of gevolg van mijn handelingen". Dit is niet langer waar en dat is de reden waarom velen van jullie zich zo "geblokkeerd" voelen en wanhopen. Niets dat jullie proberen lijkt de "resultaten" te hebben die het vroeger had.

Niet-Lineair en Niet-Logisch: Holografische Werkelijkheid

In de Hogere Dimensies leef je in het Oneindig "Nu" moment. Dit is niet lineair - er is geen progressie van verleden naar heden naar toekomst. Alleen het huidige moment heeft realiteit.

Daarom werkt men in manifestatie of creatie niet langer in het tijd continuŁm (tijdvoortzetting), zoals in - wanneer ik dit vandaag doe, zal ik morgen zekere resultaten zien.

Neen - in holografische tijd creŽert men wonderen. In feite zullen wonderen en de creatie ervan de normale manier van zijn worden in een Multi-Dimensionele Aarde.

De Rol van Wonderen in Niet-Lineaire Creatie van Werkelijkheid

Laat ons een wonder definiŽren als een buitengewone gebeurtenis dat grote vreugde brengt of iets dat dringend nodig is. De manier waarop het komt is niet-logisch. Het komt gewoon en het is daar, soms zelfs voor de noodzaak uitgedrukt is.

Weet lieve engelen dat jullie Hoger Aspect hier de leiding heeft en wat jullie nodig hebben zelfs wordt gebracht voor "jullie" je ervan bewust kunnen zijn dat dit is wat je nodig hebt.

Jullie functioneren als "hele" wezens, niet enkel als rationeel verstand. En jullie hele spirituele/fysieke complex is veel krachtiger dan jullie logisch verstand. Het creŽert wonderen.

Weet, geliefden, dat wonderen jullie manier van leven zullen worden in de toekomst.

De Sleutels om Wonderen te CreŽren

De sleutels om wonderen te creŽren zijn INTENTIE, VERTROUWEN en POSITIEVE VERWACHTINGEN.

Dus, geliefden, terwijl jullie in deze prachtige nieuwe werkelijkheid gaan, oefen opeenvolgend en logisch denken los te laten en begin wonderen te creŽren.

Jullie hoeven niets te "doen"... behalve kanalen te openen

Wanneer jullie een wonder creŽren wordt je niet vereist iets te "doen". Het werk wordt gedaan op andere niveaus. Jullie rol op het fysiek niveau is de kanalen te openen en positieve verwachtingen te creŽren. Bijvoorbeeld, als jullie een school in je gemeenschap wensen te creŽren zouden jullie de kanalen moeten openen om met anderen te praten die geÔnteresseerd kunnen zijn. Spoedig zal je intentie manifesteren terwijl een gebouw verschijnt, fondsen en kinderen verschijnen.

Jullie rol was om een intentie te hebben, de kanalen te openen en positieve verwachtingen te hebben. De rest is de wonderbaarlijke creatie van het Goddelijke en Liefhebbende Al-Dat-Is.

Dit is de weg van de toekomst. Wij moedigen jullie aan, geliefden, om vandaag jullie eigen wonderen te creŽren. Eerst en vooral - laat de oude Drie Dimensionele Lineaire en Logische patronen van denken en zijn los en laat dan de wonderen zich vormen en verschijnen!

© 2004-5 Celia Fenn
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons License.