Novemberi energiák - 2004

merkaba.jpg - 22482 Bytes

A következo információt Michael Arkangyaltól kaptuk, és folytatása az "Októberi energiák"-ban közölt információknak, mivel az energiaáramlás folyamatos októbertol novemberig. Az események és minták, melyek októberben indultak, novemberben fognak tetozni. November legfontosabb eseménye a 11:11-es csillagkapu megnyílása lesz a Föld és a Magasabb Dimenziók között.

Az energiáknak ezen ciklusa nagy jelentosséggel bír a bolygó jövoje szempontjából. A bolygói és a személyes DNS-kódokba új szekvenciákat vagy mintákat helyezünk el, a SZERETET, a BOSÉG és a KAPCSOLATOK kifejezésére az Új Földön.

Az elso ciklus

Az elso ciklus az elso Nagy Kvintilis bolygói együttállással kezdodött október elején, és újhold és a részleges napfogyatkozás idején tetozött. Az új energiáknak ez az érkezése szorosan kapcsolódik a Föld nap- és holdciklusaihoz.

Az újhold / napfogyatkozás események a KOS és a MÉRLEG asztrológiai házaiban következtek be. A Kos az ÉN energiáját képviseli, míg a Mérleg a KAPCSOLATOK energiáját. A változás, amely itt indult, és amelyeknek a Nagy Kvintilis együttállás adott további energiát, megteremtette az alapjait az új mintáknak, ahogy az ÉN-hez és MÁSOK-hoz viszonyulunk.

A leglényegesebb számunkra itt annak a felismerése és megértése, hogy ahhoz, hogy mással vagy másokkal bármiféle kapcsolatban legyünk, eloször önmagunkat kell szeretnünk és táplálnunk. Az ÉN-nek erosnek, tisztának és jól meghatározottnak kell lennie, mielott lényegi valóját meg tudná osztani másokkal.

A második ciklus

A holdciklus újholdtól egész az október 28-i teliholdig tartott, amely a SKORPIÓ/BIKA csillagjegyekben következett be. Ehhez az eseményhez tartozik még a második Nagy Kvintilis alakzat és a teljes holdfogyatkozás, melyek elhelyezték az új mintákat vagy kódszekvenciákat az emberek és a bolygó DNS-ébe. Ettol az idoponttól elkezdve lehetové válik új típusú kapcsolatok kialakítása és megteremtése. A megosztásnak és a szeretet kifejezésének új útjai nyílnak meg, ami tökéletes összhangban van az újonnan született Emberi Angyalok - akik vagytok - isteni lényegével. A bolygó képes arra, hogy végleg elengedje a függoségi viszonyok, egyenlotlen hatalmi kapcsolatok és áldozat drámák mintáit. Helyébe egyenloség, megosztás és mások támogatása lép.

A holdfogyatkozás a Bika csillagképbe esik, egy Vénusz uralta házba, melyet hagyományosan a BOSÉG-gel, a SZÉPSÉG-gel, valamint a SZERETET-tel kötnek össze. Ezeket a fogalmakat fogjátok újra meghatározni és megújítani, ha az új szekvencia a helyére kerül. A Nap a Skorpióban lesz, amit a Plútó ural. Az általa közvetített energiák a nagyon mély szintu ÁTALAKULÁS energiái, amik az emberi faj legmélyebb tudatalatti szintjeit érintik, és újraírják az emberi DNS-kódot.

A Skorpió a zodiákus 8. háza, és az energiák összhangban vannak a 2004. év 8:8 (augusztus 8.) eseményével, amikor az Új Föld Kristálybolygója megszületett. Most aktiváljátok az új mintát, ami megnyitja a kapukat, hogy szeretet és boség áradjon az Új Földre.

A 11:11-es csillagkapu

Miután a telihold, a holdfogyatkozás és a Nagy Kvintilis energiái muködésbe léptek, a következo fo esemény a 11:11-es csillagkapu megnyitása és aktiválása lesz november 11-én, egy nappal a novemberi újhold elott, ami a változások és átalakulás ezen ciklusának lezárását jelzi. A Föld és a Magasabb Dimenziók között megnyílik a csillagkapu, és a veletek dolgozó fény lényei készen állnak arra, hogy a Galaktikus Központ kozmikus fény- és hangsugarait a Földre irányítsák, amik a csillagkapun keresztül a Földre áramlanak.

A 11:11-es csillagkapu megnyitása stimulálja az új mintákat vagy kódszekvenciákat a sugárzó mennyei szeretet kiáradásával, amit színsugarak és energiák formájában kaptok. Az arany és ezüst sugarak lesznek túlsúlyban, de az új multidimenziós színek, mint az akvamarin, indigólila, vörösarany, magenta (bíborvörös) és barack-narancs szintén stimulálják a mintát. És, elso alkalommal, egy, a Galaktikus Központból érkezo mély kékesfekete szín is bekerül a színskálátokba. Ez végül egy még magasabb frekvenciájú ezüstfekete színné változik, ahogy beágyazódik az Új Föld frekvenciaspektrumába.

Ez a kékesfekete / ezüstfekete szín évezredek óta nem volt jelen a Földön. Ez a Galaktikus Központtal való nagyon mély összeköttetést képviseli, az összeköttetést a kozmikus születés és nemzetség helyével, a Nagy Anya anyaméhével. Ezek a színek a Nagy Anya nemzo energiáit képviselik, ami visszatér a Földre ez alkalommal. Ez az az energia, amit az Új Föld felépítéséhez fogunk használni.

A kékes-ezüstös fekete energiák mélyíteni fogják az intuíciótokat, és azt a képességeteket, hogy egymással szívbol kapcsolódjatok. Néhányan közületek már érzik ennek az energiának a közeledtét. Az érintése meggyógyítja a szíveteket, ahogy a szereto anya érintése meggyógyítja a gyermeket.

Maradj békés és szeretetteli: a változás fizikai jeleinek kezelése

Mikor megtapasztaljátok ezeket az energetikai eseményeket - a fény, a szeretet és a színek ezen táncát - sokan úgy érzitek, hogy az életetek és az energiátok nagyfokú stressz alatt állnak.

Arra kérünk titeket, hogy tartsátok meg a béke és a szeretet energiáit. Engedjétek keresztüláramlani magatokon azt, aminek távoznia kell, és ne ragaszkodjatok olyan energiákhoz, amelyeket el kell engednetek, ahogy a régi minta helyére az új kerül.

A változás fizikai tünetei ugyanazok, mint októberben, de újra felsoroljuk oket:

Ünnepeljétek az újat

Az új mintának az ajándéka az lesz, amire oly sokan vártatok. A kapcsolatok és a boség energiái megújulnak.

Sokan közületek készen fognak állni arra, hogy az új kapcsolati energiákban kapcsolódjanak a lélektársukhoz vagy ikerlángjukhoz. Ez hatalmas örömöt fog hozni a frusztráció és fájdalom után, amit megtapasztaltatok, ahogy lezártatok és befejeztetek kapcsolatokat, és lezártátok a régi energiájú kapcsolati "karmát", amelyek a hatalmi viszonyokon és a függoségen alapultak.

Néhányan "átalakítjátok" a kapcsolatotokat régi mintájúból új mintájúba. Ez egy új "szerzodés" létrehozását igényli kettotök között.

Mások új lélekkapcsolatokra lelnek, és új lélekkapcsolatokat alakítanak ki az Új Energiában.

A pénz és a boség témáiban is megkönnyebbülést fogtok tapasztalni, ha összhangban vagytok az új energia áramlásával. Azt fogjátok tapasztalni, hogy az új mintázat a szívbeli megosztást követeli meg. A felhalmozás és megszerzés régi mintáit új minták cserélik fel, a megosztás és mások támogatásának az igénye. Azok, akiknek van, késztetést fognak érezni arra, hogy megosszák boségüket azokkal, akiknek nincs.

Ezt az új energiát személyes szinten is megtapasztaljátok, de foként globálisan fog megnyilvánulni, ahogy a gazdagabb nemzetek megtalálják a lehetoségét annak, hogy valóban támogassák azokat, akik szegénységben élnek, és hogy enyhítsék szenvedésüket. Az egyensúly újra helyre lesz állítva a Földön.

Arra kérünk titeket, hogy figyeljetek az energiákra ebben a különleges idoszakban, és energiátokkal támogassátok a meditációt, hogy segítsünk megteremteni a fény és a szeretet hullámait, amik új energiát kapnak.

A Starchild a következo meditációkat tartja:

Szívesen vesszük, ha energiáitokkal csatlakoztok hozzánk ezekben az idopontokban.

© 2004-5 Celia Fenn
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons License.