De EnergieŽn in November 2004

Door Celia Fenn

merkaba.jpg - 22482 Bytes

De volgende informatie werd ons door Aartsengel Michael gegeven, en is een voortzetting van de informatie gegeven in de "EnergieŽn voor Oktober", gezien de energiestroom van oktober naar november continu is. Gebeurtenissen en patronen die in oktober begonnen zullen in November hun hoogtepunt bereiken. Het grote hoogtepunt van november zal de opening van de 11:11 Sterrenpoort zijn tussen de Aarde en de Hogere Dimensies.

Deze cyclus van energieŽn is belangrijk voor de toekomst van de Planeet. Wij zaaien nieuwe gevolgen of vormen in de Planetaire en Individuele DNA codes om LIEFDE, OVERVLOED en RELATIES in de Nieuwe Aarde uit te drukken.

De eerste Cyclus

De eerste cyclus begon met de eerste Grote Quintiel planetaire opstelling in begin oktober en bereikte zijn hoogtepunt met de Nieuwe Maan en de gedeeltelijke zonsverduistering. Dit zaaien van Nieuwe EnergieŽn is nauw verbonden met de Zonnen- en Manencycli van de Aarde.

De Nieuwe Maan/zonsverduistering vond plaats in het astrologisch huis van Ram en Weegschaal. Ram draagt de energieŽn van het ZELF, terwijl Weegschaal de energieŽn van RELATIES draagt. De verandering die hier begonnen was en in werking werd gesteld door de Grote Quintiel formatie legde de fundering voor nieuwe patronen van verbinding met het ZELF en met ANDEREN.

Het primaire ontwaken voor ons hier is het besef en het begrip dat om in eender welke relatie te zijn met iemand anders of met anderen, men eerst het zelf moet liefhebben en verzorgen. En dat ZELF moet sterk, zuiver en goed gedefinieerd worden voor het haar essentieel wezen met anderen kan delen.

De Tweede Cyclus

De maancyclus strekt zich uit van Nieuwe Maan tot Volle Maan in Schorpioen/Stier op 28 oktober. Deze gebeurtenis omvat de tweede Grote Quintiel formatie en een Totale Maansverduistering die de Nieuwe Vorm of Code Reeks in het DNA van de Mensen en de Planeet zelf zal installeren. Vanaf dit moment zal een nieuwe vorm voor de creatie en vorming van relaties beschikbaar zijn. Een nieuwe manier van liefde delen en uitdrukken die in perfecte harmonie is met de goddelijke essentie van de nieuw geboren Menselijke Engelen die jullie zijn. Dus is de planeet nu klaar om eindelijk de patronen van mede-afhankelijkheid, ongelijke machtsrelaties en slachtofferdrama's los te laten.

In de plaats daarvan zal er gelijkheid, delen en machtiging komen. De verduistering valt in Stier, een huis geregeerd door Venus en traditioneel betrekking hebbend op OVERVLOED, SCHOONHEID en ook LIEFDE. Deze begrippen zullen hergedefinieerd en vernieuwd worden wanneer de nieuwe vorm geÔnstalleerd is. De zon zal in Schorpioen staan, het huis geregeerd door Pluto. De energieŽn hier gaan over TRANSFORMATIE op een heel diep niveau, reikend in de diepste onderbewuste niveaus van de Menselijke Soort en het her-schrijven van de Menselijke DNA codes.

Schorpioen is het 8ste huis van de Dierenriem, en de energieŽn hier resoneren met de 8:8 gebeurtenissen van Augustus 2004, toen de Kristal Planeet of Nieuwe Aarde geboren werd. Jullie starten nu de nieuwe vorm op die de poorten zal openen voor liefde en overvloed om over de Nieuwe Aarde te stromen.

De 11:11 Sterrenpoort

Na de activering van de Volle Maan, Maansverduistering en Grote Quintiel energieŽn, zal de volgende belangrijke gebeurtenis de opening en activering van de 11:11 sterrenpoort op 11 november zijn, de dag voordat de Volle Maan van november de sluiting van deze cyclus van verandering en transformatie aanduidt. De sterrenpoort tussen de Hogere Dimensies en de Aarde zullen opengaan, en de lichtwezens die met jullie samenwerken staan klaar om de stromen van Kosmisch Licht en Klank vanuit het Galactisch Centrum te leiden die door de sterrenpoort naar de Planeet zullen stromen.

De opening van de 11:11 sterrenpoort zal de Nieuwe Vormen of Code Reeksen in werking stellen met een uitstorting van stralende hemelse liefde die ontvangen zal worden als kleurenstralen en energie. De Goud- en Zilverstralen zullen overheersend zijn, maar de nieuwe Multi-dimensionele kleuren Aquamarijn, Indigo-Violet, Rood-Goud, Magenta en Perzik-Oranje zullen ook de Vorm in werking stellen. En, voor de eerste keer - zal een diep BLAUW-ZWARTE kleur in jullie kleurenspectrum uitgebracht worden vanuit het Galactisch Centrum. Dit zal zich geleidelijk aan afstemmen op een nog hogere frequentie ZILVER-ZWART kleur wanneer het zich vestigt in het Nieuwe Aarde frequentie spectrum.

Deze BLAUW-ZWART/ZILVER-ZWART kleur werd gedurende duizenden jaren niet meer op Planeet Aarde gezien. Het vertegenwoordigt een heel diepe Kosmische verbinding met het Galactisch Centrum, de plaats van Kosmische geboorte en Wording, of de baarmoeder van de Grote Moeder. Deze nieuw kleuren zijn de voortplantingsenergie van de Grote Moeder zelf die op dit moment naar de Planeet Aarde terugkeert. Het is de energie die wij zullen gebruiken om de Nieuwe Aarde op te bouwen.

De Blauw-Zilver-Zwart energieŽn zullen jullie intuÔtie en je vermogen je met elkaar vanuit het hart te verbinden verhogen. Sommigen onder jullie voelen reeds het naderen van deze energie. Haar aanraking zal jullie harten helen zoals de aanraking van een liefhebbende moeder haar kinderen heelt.

Blijf in Vrede en Liefde: Omgaan met de Fysieke Symptomen van Verandering

Wanneer jullie deze energetische gebeurtenissen ervaren - deze dans van licht, liefde en kleur - zullen velen onder jullie intense stress in je leven en energieŽn ondervinden.

We vragen jullie de energie van vrede en liefde vast te houden. Laat wat losgelaten moet worden voorbijgaan en probeer geen energieŽn vast te houden die losgelaten moeten worden wanneer het oude door het nieuwe wordt vervangen.

De Fysiek Symptomen van de Veranderingen zijn dezelfde als voor oktober, maar wij herhalen hier:

Vier het Nieuwe

Het geschenk van deze nieuwe vorm zal dat zijn waar velen onder jullie op gewacht hebben. De energieŽn van Relatie en Overvloed zullen vernieuwd worden.

Velen onder jullie zullen nu klaar zijn om zich te verbinden met Zielematen en Tweelingzielen in de nieuwe relatie energieŽn. Dit zal jullie grote vreugde brengen na de frustratie en pijn die zo velen onder jullie ervaren hebben wanneer jullie relaties en relatie "karma" voltooiden en beŽindigden in de Oude Energie Vorm van machtsrelaties en mede-afhankelijkheid.

Sommigen onder jullie zullen je relatie van de Oude Vorm naar de Nieuwe "overdragen". Dit zal een nieuw "contract" tussen jullie vereisen.

Anderen zullen hun zielsrelaties in de Nieuwe Energie Vorm vinden en oprichten.

Jullie zullen ook opluchting beginnen te voelen rond kwesties van overvloed en geld, wanneer jullie je afstemmen op de nieuwe energiestromen. Jullie zullen ondervinden dat de Nieuwe Vorm delen vanuit het Hart vereist. Het Oude Vorm patroon van verwerven en vergaren zal vervangen worden door de behoefte te delen en anderen te versterken. Degenen die hebben zullen ertoe bewogen worden te delen met degenen die niets hebben.

Deze nieuwe energie zal gevoeld worden door enkelingen, maar het zal zich op Globale schaal veelbetekenend manifesteren, wanneer de rijkere landen wegen beginnen te vinden om het lijden van degenen die in armoede leven echt te verlichten en te helpen. Het evenwicht zal weer op Planeet Aarde gevestigd worden.

We vragen jullie om bewust te zijn van de energieŽn in deze speciale tijd en jullie energie te geven tijdens je meditatie om de golf van licht en liefde te helpen creŽren die de Nieuwe EnergieŽn zal ontvangen.

STARCHILD zal de volgende meditaties houden:

Jullie zijn welkom om je op deze tijdstippen bij onze energieŽn aan te sluiten.

Klik hier om terug te keren naar de Begin Pagina.

© 2004-5 Celia Fenn
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons License.