2005 Októberi Energiák

A Szív Igazságának Kifejezése

Mihály Arkangyaltól, Celia Fenn közvetítésével

valentine1.jpg - 38442 Bytes
image by Isabelle Champendall. www.shiningnature.net.

Drága Fénymunkások, az október általában kissé csendesebb hónap lesz, mikor is lehetoségetek nyílik az augusztusi Oroszlán Kapu óta tapasztalt eros energiák integrálására. Az októberi hónap fókuszában a Szív és a Kapcsolatok állnak, akár közösségeken belül, akár egyének között fejezodik ki.

Egy nap- és egy holdfogyatkozás lesz ebben a hónapban. A Napfogyatkozás október 3-án, Újhold idején, a Holdfogyatkozás október 17-én Teliholdkor. Mint mindig, ezek az idoszakok új kódok vagy energia-mintázatok beépülésére adnak lehetoséget a bolygó-tudatosságba, vagy mátrixba. Különösen azokról a kódokról van szó, melyek meghatározzák és kifejezik az Isteni Férfi és Noi energiákat a bolygón.

Az 'Istenno' bolygó, a Vénusz, október 8-tól a Nyilason táncol át. Tranzitban lesz a Plútóval 24-én és a Galaktikus Központtal 27-én, az Isteni Noi energiák spirituális és fizikai kifejezodésére vonatkozó átalakító energia eroteljes hullámát indítva el a bolygón. A Nap-Istenno meleg és ragyogó tüze, A Narancs-Rózsaszín Sugár, lángoló szenvedélyre és örömre gyújtja sokak szívét ebben a hónapban.

A Szív Igazságának megtapasztalása

A Mérleg energia, mely októberben dominál, hagyományosan a Kapcsolat, a Csoport és a Házasság energiája. És a Szent Házasságé is - A Férfi és Noi Isteni Egyesüléséé. Meghívunk benneteket, hogy október tiszta és csodálatos energiájában megtapasztaljátok Szívetek és Szenvedélyeitek Igazságát, és azok, akik készen állnak rá, átérezzék a Szakrális Egység örömeit.

A Szív Igazsága az Egységben, az Egyensúlyban, a Harmóniában és a Hálában nyilatkozik meg, az igazi Spirituális Öröm ezekbol áll. Ezek a hatodik Dimenziós tudtossági szintek, melyeket teljességgel akkor tapasztalhatsz meg, ha felhasználod az október 3-a és 27-e között rendelkezésre álló energiákat.

A Magasabb Aspektusod olyan helyzetekbe fog vezetni, ahol Döntéseket kell hoznod. Az alacsonyabb énbol reagálva a düh és a félelem alapján cselekszel, vagy a Magasabb Énnek megengeded, hogy Szeretetben, Egységben, Elfogadásban és Örömben nyilvánítsa ki magát. Megmutatják neked hogyan horgonyozd le magad saját középpontod és szenvedélyed érzetében és ugyanakkor hogyan tartsd tiszteletben mások középpontját és szenvedélyeit, és jogukat arra, hogy ezt úgy fejezzék ki, ahogy akarják.

A Szív Választása a Közösségekben

A Fénymunkások közösségeiben a legerosebb spirituális energia ebben a ciklusban az arra való igény, hogy egyesüljünk és kapcsolatba lépjünk azokkal, akik spirituális, vagy lelki családunk tagjai. Ez globális összetalálkozás lesz, mivel emberek a világ minden pontján megtalálják a módját, hogy szereto és támogató csoportokba és közösségekbe rendezodjenek.

Az összekapcsolódásnak és örömnek ez az érzése össze fog hozni benneteket, és valóban szívbol fogtok osztozni. De most meg kell hoznotok a döntést, hogy tisztelitek és értékelitek ezeket a kapcsolatokat, még azokkal is, akik nagyon másmilyennek tunnek, mint ti, és másmilyen kulturális értékeket képviselnek. A Szív elvezet benneteket annak megértéséhez, hogy szükséges az Emberi Családon belüli különbözoségek értékelése, míg Mindenek Szívében az Egy Fényt ünneplitek. Képesnek lenni arra, hogy elfogadjuk és értékeljük a másik szenvedélyét és igazságát, arra hívja a másikat, hogy elfogadja a te szenvedélyedet és igazságodat. Ez teremti meg a teret az osztozás, egység és szeretet számára a közösségekben, melyek akár igen különbözo emberekbol állhatnak. A Szív ismeri a lényegi szeretet igazságát minden létezoben, így tudja értékelni a különbözoségeket annak kifejezéseiben és a kifejezés módjaiban. Úgy tudja értékelni a mások által létrehozott Szakrális Teret, mint a sajátját.

A Szív Igazsága a Kapcsolatokban

Az október sok kapcsolat számára jelent majd kihívást. A Mars retrográd (hátráló) mozgása a Bikában azt jelenti, hogy sok régi sémát, mely a kapcsolódások Régi Földi patriarchális módjaira vonatkozik, felismerünk és megtisztítunk. Helyükre a Szeretet Nap-Istennoje, a Vénusz a Nyilasban, ajánl új kapcsolati- és egység-mintákat, melyek alapja az, amit az "Istenno Kulcs" vagy "Kulcs az Isteni Noihez" névvel illethetünk.

Ez a kulcs a Gyöngédség.

A Gyöngédség a létezés olyan minosége, mely kedvességet, finomságot, gondoskodást és melegséget ébreszt. Olyan minoség, mely Nyitott Szívbol érkezik és Nyitott Szívvel fogadják. Mikor a Gyöngédség állapotában vagy, nem lehetsz eroszakos vagy dühös, mert cselekedeteid finomak és könnyuek. Így kapcsolataidban választhatsz a kihívásokra és növekedésre adott régi reakcióid, a düh és a harag, vagy az elorejutás új módja, a gyöngédség és nyitottság között. Az igazság az, kedves Fénymunkások, hogy csak azoknak lesz bátorsága belépni a Nyitott Szív ezen terébe akik erosen érzékelik önmagukat és saját integritásukat. Ez eros beavatást jelent a Fénymunkások számára ebben az idoszakban.

Ezért eloször nehéz lesz ezt a döntést meghozni, drágáink. Kultúrátokban nagyon hozzá vagytok szokva, hogy emberi kapcsolataitokban a kihívásokra és növekedésre a félelem és a düh érzelmei alapján reagáljatok. Amikor változnak a dolgok, és ez elkerülhetetlen, gyakran úgy érzitek, hogy a másik nem értékel benneteket és nem úgy viselkedik, ahogyan szeretnétek. Kihívást jelent most annak a felismerése, hogy lehet, hogy a ti haragotok és félelmeitek az oka, hogy a másik hasonló haraggal és félelemmel reagál. Ha kinyitnád a szívedet a gyöngédségre és szeretetre, létrehozhatnál a kapcsolatban egy alapot a nyitottságra, az oszinte önkifejezésre és bizalomra. Ez az igazi alapja a lélektársi kapcsolatnak, mely Ikerlángok Szakrális Házasságává alakítható át. Ha pedig nem, akkor ideje szétválni, szeretettel, gyöngédséggel és tisztelettel.

Drágáink, október lényetek alapjáig megpróbál benneteket, de a jutalom annál nagyszerubb lesz. Újra és újra választás elé kerültök és Szívbol kell döntéseiteket meghoznotok. A folyamatban rejlo ajándék az, hogy ahogy megtanuljátok ezeket a döntéseket meghozni, a létezés olyan nyitott és gyöngéd állapotát hozzátok létre, mely lehetové teszi sokatok számára, hogy elkezdhessétek megalkotni a szereto lélektársi kapcsolatokat, melyek megtapasztalására oly nagyon vágytok. A legjobbakat kívánjuk nektek, drága Fénymunkások! Tudnotok kell, hogy mi a Magasabb Dimenziókban folyamatosan támogatunk benneteket a Szív új kalandjának minden egyes lépésénél. Így bontja ki a következo lépés a Felemelkedés és Magasabb Tudatosság ösvényét.

Fordította: Biró Judit

© 2004-5 Celia Fenn
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons License.

You are free to copy, distribute, display, and perform the work under the following conditions: You must give the author credit, you may not use this for commercial purposes, and you may not alter, transform or build upon this work. For any reuse or distribution, you must make clear to others the license terms of this work. Any of these conditions can be waived if you get permission from the copyright holder. Any other purpose of use must be granted permission by author.
To subscribe for future transmissions directly by email, please send your request to the Starchild Ascension Mailing List here
We also invite you to visit The Starchild Ascension MSN Group http://groups.msn.com/StarchildAscension.
Starchild is a Global Network for Lightworkers. Our primary aim is to provide information and support and a sense of community to the Lightworkers who are assisting the Planet in her transition. We also provide information for Indigo and Crystal children. The Starchild Family of Websites are designed to bring you information and assistance with the Ascension process. To visit The Starchild Ascension Group of Sites follow these links: Starchild Stardragon Starchild Portuguese/Portuguesa Starchild Spanish/Espanol . Celia Fenn is available for healing sessions and readings, both in person and long distance. Sessions may be booked through Clicking Here to mail Celia at Starchild Ascension Organization. Please include this information in its entirety, including these footnotes. Thank You!