De EnergieŽn in Oktober 2004

Speciale Boodschappen van Aartsengel Michael

october.jpg - 20071 Bytes

In deze maand ervaren wij twee belangrijke astrologische formaties "GROTE QUINTIELEN" genaamd, en ook een gedeeltelijke zonsverduistering tijdens de NIEUWE MAAN en een VOLLEDIGE MAANSVERDUISTERING tijdens de VOLLE MAAN. Deze patronen en bewegingen aan de hemel zijn boodschappen voor ons om bewust te zijn van de energieŽn en de gunstige gelegenheden die ons deze maand gebracht worden.

De GROTE QUINTIEL formaties op de 1ste en 28ste oktober vertegenwoordigen intense DNA activeringen die door Aartsengel Michael in de boodschap hieronder uitgelegd worden.

De Gedeeltelijke Zonsverduistering op de 14de tijdens de Nieuwe Maan zal in WEEGSCHAAL vallen, en zal de binnenkomst van Nieuwe EnergieŽn toestaan omtrent de kwesties van Partnerschappen en Contracten tussen individuele Zielen en Zielsfamilies. Lees asjeblieft ons artikel over dit onderwerp voor deze maand. (Click Here).

De VOLLEDIGE MAANSVERDUISTERING en GROTE QUINTIEL op de 28ste zullen de volle activering van de energieŽn creŽren waarover Aartsengel Michael spreekt in de hieronder gegeven boodschap.

Boodschap 1 : "De EnergieŽn voor Oktober 2004" : Aartsengel Michael door Celia Fenn.

Liefste Lichtwerkers en Kristal wezens, jullie hebben het heel goed gedaan in de vorige maand. De Kristal Energie Netwerken pulseren met de intentie van Liefde en Vrede die jullie daar geplaatst hebben tijdens jullie wereldmeditaties. Wat een prachtig festival van liefde. Nooit tevoren zijn er op jullie planeet zoveel mensen samengekomen met de intentie een vredige Nieuwe Aarde te creŽren!

En nu, in Oktober, hebben jullie nog meer gunstige gelegenheden om jezelf te machtigen en te helpen in de creatie van de Nieuwe Aarde. In deze maand zullen er twee planetaire opstellingen zijn, de Grote Quintielen genaamd, die het symbool van een Pentagram in de hemelen zullen creŽren. Deze "beelden" aan de hemel zijn een boodschap voor jullie dat jullie deze maand twee mogelijkheden hebben om je potentieel ten volle te activeren.

dna.jpg Wisten jullie, geliefden, dat het heilige geometrische patroon voor jullie DNA een pentagram is? Dit is het heilige mysterie van de pentagramvorm. En zo - in Oktober - zullen jullie twee gelegenheden krijgen om je DNA tot haar hoogste potentieel te activeren voor dit moment op de Kristal Planeet.

Het werk dat jullie reeds gedaan hebben om je spirituele of lichtlichamen te activeren zal jullie helpen je DNA potentieel "aan te wakkeren" op het materiŽle of fysieke niveau. Dit is een oefening in integratie, gezien velen onder jullie in staat zullen zijn je spirituele DNA met dat van jullie materiŽle wezen te integreren, en zo de kracht in jezelf te activeren die de Kristal Kinderen reeds bezitten. Dit zal jullie spiritueel en psychisch bewustzijn verhogen en jullie helpen in je proces van ascensie en verlichting.

Dit pentagram patroon is verbonden met jullie Maan, die de Vrouwelijke of IntuÔtieve energieŽn in jullie vertegenwoordigt en ook de Buitenste Planeten Saturnus, Jupiter, Pluto en Uranus, die diepe spirituele wijsheid van de Menselijke Soort vertegenwoordigen. Deze activering zal weer de herinneringcircuits en programma's in jullie DNA aanwakkeren die met de Vrouwelijke energieŽn verbonden zijn.

Jullie hebben reeds je Innerlijke Vrouwelijke of GodinnenenergieŽn geÔntegreerd en geactiveerd. Nu is het tijd om je te verbinden met de diepe wijsheid van je intuÔtieve zelf. Na deze Oktober activeringen zullen jullie een opkomst van Vrouwelijke energie en wijsheid op jullie planeet zien. Het hart en de intuÔtie zullen steeds belangrijker voor jullie worden. Jullie zullen de oude spirituele en helende kunsten van de Godin of het Goddelijke Vrouwelijke of Shekinah zoeken en gebruiken. Deze zullen jullie in je leven integreren wanneer jullie de mannelijke en vrouwelijke energieŽn in jezelf in evenwicht brengen.

Jullie zullen weer leren de Aarde, de Elementalen en de Deva's te eren. Jullie zullen leren met hen en de mineralen- en plantenrijken samen te werken om evenwicht en harmonie in jullie weerpatronen te creŽren. Dit zal wederom duurzame leefgewoonten en voldoende voedselzekerheid voor iedereen creŽren. Het wordt tijd om deze kracht op te nemen en te beginnen het planetaire thuis te creŽren dat jullie wensen.

Dit zijn enkele van de ervaringen die jullie kunnen hebben wanneer jullie deze activeringen ondergaan:

Weet gewoon, geliefden, dat deze activering komt om jullie naar je hoogste potentieel te brengen zodat jullie met al je zielsgaven en talenten kunnen bijdragen aan de creatie van de Nieuwe Aarde.

Boodschap 2 : "Veranderingen in het Fysieke Lichaam en Chakra Systeem op dit Moment." Aartsengel Michael door Kate Spreckley.

Momenteel verbinden jullie je met het Kristal energie netwerk van de Nieuwe Aarde. Het zal ongemakkelijk zijn voor het onderste fysieke lichaam, wanneer jullie loslaten en jezelf aarden in de Nieuwe Aarde. Op dit ogenblik zal het fysiek lichaam het meest beÔnvloed worden en voelen velen fysieke symptomen van pijn in de lage rug, verstoorde spijsverteringssystemen en symptomen van ontgifting. Na oktober zal dit alles kalmeren en zal het lichaam het nieuwe energiesysteem gewoon worden en er voordeel beginnen uit te halen.

Jullie laten oude patronen en herinneringen los van hoe het fysiek lichaam zou moeten functioneren en staan de veranderingen toe zodat jullie een hogere vibratie en meer licht en energie kunnen vasthouden.

dnacris.jpg Jullie lagere chakra's hebben gefunctioneerd in de oude energie, en nu is het tijd om ze te openen voor de nieuwe Kristal energie. Deze energie loopt van de Kroonchakra langs de rug naar beneden en zo in de aarde, en de chakra's zijn veranderd van schijven naar een kegelvorm waar het kegelpunt is verbonden met de vloeistof/energie van de ruggengraat. De top van de kegel die de vorm van een pentagram heeft, weerspiegelt nu buitenwaarts en weerspiegelt alle kleuren in plaats van maar een kleur voor elke chakra.

Sinds de Harmonische Concordantie van november 2003, is de Vrouwelijke energie in de aarde blijven stromen en heeft de mannelijke energie onder druk gestaan. Het is nu tijd om een integratie en evenwicht toe te staan van de mannelijke en vrouwelijke energieŽn in jullie emotionele, mentale, fysieke en spirituele lichamen. De lagere chakra's hebben de vrouwelijke energie nog niet vastgehouden, en tot dusver hebben jullie je geconcentreerd op het openen van de hogere chakra's om de stroom van vrouwelijke energie in het lichaam toe te laten. Oktober zal de maand van integratie zijn hetgeen iedereen zal toestaan vanuit een hoger perspectief te werken op alle niveaus, en vooral op het fysiek niveau, waar jullie de energieŽn moeten aarden om de Nieuwe Aarde te creŽren.

Oktober zal een maand van vele veranderingen zijn en mochten jullie nog niet op je zielspad zijn, tegen het einde van Oktober zullen jullie de nodige veranderingen maken om je gekozen pad te volgen. We vragen jullie deze veranderingen te omhelzen en ze toe te laten, want ze zullen alle goed zijn en er is geen reden om bang te zijn. Weet dat wij met jullie samenwerken en jullie ten allen tijde begeleiden. Velen onder jullie zullen beginnen je hoger zelf zien en ermee te converseren, hetgeen jullie zal helpen wanneer je belangrijke levensbeslissingen of veranderingen moet maken.

Wij applaudisseren voor jullie moed en we vragen dat jullie vieren en je energie en gaven delen met de hele mensheid!

Met liefde en licht

Aartsengel Michael

© 2004-5 Celia Fenn
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons License.