Szeptemberi energiák - 2005

"Ti vagytok a híd"

Michael Arkangyal Celia Fenn közvetítésével

bridge.jpg - 78076 Bytes
image by Jan Custers

Drága Fénymunkások, egy igen eroteljes energia hullámain lovagoltok ebben az idoszakban. A Szíriusz csillagkapu augusztusi megnyílása óta a Föld rácsrendszerein óriási mennyiségu energia áramlik át. Sokan küzdöttetek azzal, hogy megtartsátok az egyensúlyotokat, ahogy ezek az eroteljes átalakító energiák végigsöpörtek az életeteken sok változást hozva.

Tudnotok kell, hogy ez az energia nem fog szétoszlani, hanem folytatódik felépülése, és egyre intenzívebbé válik a szeptember 22-i napéjegyenloség és a december 21-i napforduló között. A bolygó igazodik a tudatosság nagy ugrásához, amit "tömeges felébredésnek" nevezhetnénk. Ez nagy valószínuség szerint 2006. elso négy hónapjában fog bekövetkezni.

2005. decemberében, a napforduló idején, a Plútó 2 fokra lesz a Nagy Központi Naptól, a Nyilasban. 2006. januárjától májusig egybe fog esni a Galaktikus Központtal a Földre vonatkozólag. A Nyilasban tartózkodó Plútó a "motor", ami az átalakulási és a felemelkedési folyamatot hajtja a Földön. Ez azt jelenti, hogy az önmagukban is eroteljes energiákat, melyek a Nagy Központi Napból vagy Galaktikus Központból áramlanak a Földre, felerosíti a Plútó átalakító energiája, mielott elérnék a Földet.

A Föld Ember Gyermekei közül sokan fel fognak ébredni a 2005-ös év szeptemberétol decemberéig tartó periódusban, majd ismét újabbak 2006. elso negyedében. Valóban sok munka vár rátok, Fénymunkásokra. Erre lettetek "kiképezve", és erre készültetek elo, hogy eljátsszátok "Híd" szerepeteket a Régi és az Új Valóság között, hogy sokan át tudjanak kelni az Új Földre. Tudjuk, hogy érzitek szívetekben és lelketekben, hogy eljött az idotök, és hogy készen álltok arra, hogy szolgálatot nyújtsatok ebben a Nagy Változásban.

Egyensúlyotok megorzése

Lényeges, hogy erre a munkára felkészülve egyensúlyban tartsátok az energiáitokat. Ahogy az új Narancs-Rózsaszín Sugár elvégzi tisztító munkáját az alsóbb csakrákban és a szív megnyitásával, sokan meg fogjátok tapasztalni az érzelmi energiatisztulás eroteljes periódusait, ami depresszióként, haragként, fizikai betegségként manifesztálódik, vmint a kimerültség és elégedetlenség, boldogtalanság általános érzéseiként, ahogy a testetek ismét megtisztul és egyensúlyba kerül.

Ez el fog múlni. Azon dolgoztok, hogy megtisztítsátok energiamezotöket, és földeljétek és megalapozzátok saját energiáitokat, hogy meg tudjátok teremteni azt az eros energiahidat, ami sokakat fog támogatni, ahogy felébrednek és felemelkednek a Magasabb Tudatosságba. Mivel a már felébredettek feltétel nélküli szeretete és támogatása fogja elosegíteni és megkönnyíteni sok újabb ember felébredését.

Segíteni fog nektek, ha egyszerubbé teszitek az étrendeteket, ha sok vizet isztok, hogy támogassátok a méregtelenítési folyamatot és tisztulást, ha eleget mozogtok, ha eleget vagytok szabad levegon, és eleget pihentek. Erosítsétek meg a testeteket, hogy képesek legyetek jobban megtartani ezeket az eroteljes energiákat, ahogy magatokra vállaltátok ezt a feladatot ebben az idoszakban.

A napéjegyenloség és a holdciklusok

Az újhold szeptember 3-án lesz, a Szuzben, a telihold pedig szeptember 18-án a Szuzben/Halakban. A föld- és vízenergiáknak ez a kombinációja segíteni fog titeket abban, hogy integráljátok a spirituális és a materiális energiákat, ahogy beléptek a napéjegyenloség ciklusába.

A napéjegyenloség idején változnak az évszakok, nyárból oszbe/télbe az északi féltekén, télbol tavaszba/nyárba a déli féltekén. Ez a Változás és Továbblépés olyan pillanata a Föld saját ciklusában, ami felgyorsítja a változásokat saját személyes létciklusotokban is.

A felemelkedési folyamatban a napéjegyenloség a régi energiák elengedését, vmint a felemelkedés és megvilágosodás új energiáinak integrálását fogja jelezni, az új energiákét, melyek augusztusban léptek be a Szíriusz kapun keresztül. A napéjegyenloség és a napforduló közötti idoszak lesz az elso "Új Föld" ciklus, amikor azok, akik már beléptek a Magasabb Tudatosságba, segíteni fognak másoknak, hogy átkeljenek a magasabb dimenziós létezésbe vezeto képletes hídon.

Szeptember 22. így egy csodálatos alkalmat nyújt arra, hogy rituálék keretében elengedjétek a régi energiákat és integráljátok a Szeretet, a Harmónia és a Béke Új Földön jelenlevo energiáit.

Az öröm és a boldogság szerepe az új energiákban

Kedveseink, sokan nehéznek találjátok ezeknek az energiáknak a megtapasztalását, mert küzdötök azzal, hogy egyensúlyban maradjatok. Sokan sok egyéb létidobol származó félelmet és negativitást is elengedtek, és úgy érzitek, mintha sosem jutnátok túl a küzdelmeken, a kényelmetlenségeken és a folyamattal együtt járó magányosságon. Szeretnénk, ha tudnátok, hogy ezen energiák integrálásának és az egyensúly megorzésének az a legegyszerubb módja, ha felkutatjátok az örömötöket, tökéletesen bízva abban, hogy ez a tiétek lesz.

A felemelkedési sugarak, különösen a Narancs-Rózsaszín Sugár és az Arany Sugár, olyan sugarak, melyek elosegítik az örömöt, a feltétel nélküli szeretetet és a boldogságot. Minél aktívabban keresitek az örömöt pozitív élmények és várakozások által, annál inkább képesek lesztek megnyílni a felemelkedés örömének.

És ahogy ez az öröm belép a lényetekbe, továbbléptek a boldogság állapota felé, ami természetes állapototok a Felemelkedett Földön. Ám az átkelésnek és a felemelkedésnek ezen a pontján, ahogy a Régi és az Új között álltok, még összpontosítást és szándékot kíván az, hogy kifejezzétek és integráljátok a felemelkedési sugarak által képviselt örömöt.

Az örömöt megtaláljátok, ha kifejezitek Kreatív/Teremto és Isteni Lényegeteket, és ha megosztjátok a szeretetet, a meghittséget és a támogatást lélekcsaládotokkal. És végso soron, a bolygón mindenki egy családhoz tartozik. Egy Földként és Egy Családként emelkedtek fel, és a ti örömötök most az, hogy segítetek másoknak átkelni az Új Földnek nevezett Új Valóságba vezeto hídon.

A ti örömötök és kiváltságotok, hogy szeretetetek, támogatásotok és a felemelkedési folyamatban végzett szolgálatotok által ez a híd legyetek!

© 2004-5 Celia Fenn
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons License.

You are free to copy, distribute, display, and perform the work under the following conditions: You must give the author credit, you may not use this for commercial purposes, and you may not alter, transform or build upon this work. For any reuse or distribution, you must make clear to others the license terms of this work. Any of these conditions can be waived if you get permission from the copyright holder. Any other purpose of use must be granted permission by author.
To subscribe for future transmissions directly by email, please send your request to the Starchild Ascension Mailing List here
We also invite you to visit The Starchild Ascension MSN Group http://groups.msn.com/StarchildAscension.
Starchild is a Global Network for Lightworkers. Our primary aim is to provide information and support and a sense of community to the Lightworkers who are assisting the Planet in her transition. We also provide information for Indigo and Crystal children. The Starchild Family of Websites are designed to bring you information and assistance with the Ascension process. To visit The Starchild Ascension Group of Sites follow these links: Starchild Stardragon Starchild Portuguese/Portuguesa Starchild Spanish/Espanol . Celia Fenn is available for healing sessions and readings, both in person and long distance. Sessions may be booked through Clicking Here to mail Celia at Starchild Ascension Organization. Please include this information in its entirety, including these footnotes. Thank You!