De EnergieŽn voor September 2005

Jullie zijn de Brug

Aartsengel Michael door Celia Fenn

bridge.jpg - 78076 Bytes
image by Jan Custers

Liefste Lichtwerkers, jullie rijden op de golf van een zeer krachtige energie op dit tijdstip. Sinds de opening van de Sirius sterrenpoort in Augustus, is de opwelling van energie via het roostersysteem van de Aarde immens geweest. Velen onder jullie hebben ermee geworsteld je evenwicht te bewaren terwijl deze krachtige transformerende energie door jullie levens suist en vele veranderingen brengt.

Weet ook, dat deze energie niet zal verdwijnen, maar zich verder zal opbouwen en versterken tussen de Equinox (nachtevening) op 22 september en de Zonnewende op 21 december. De Planeet bereidt zich voor op een grote sprong in bewustzijn dat "massa ontwaken" kan genoemd worden. Dit zal hoogstwaarschijnlijk in de eerste vier maanden van 2006 gebeuren.

In december 2005, tijdens de Zonnewende, zal planeet Pluto 2 graden van het Galactisch Centrum in Boogschutter staan. Van januari tot Mei 2006 zal hij recht op het Galactisch Centrum staan in relatie tot de Aarde. Pluto in Boogschutter is de "motor" die de Transformatie en het Ascensieproces op Aarde aandrijft. Dit betekent dat de reeds krachtige energieŽn die uitgezonden worden vanuit de Grote Centrale Zon of het Galactisch Centrum, versterkt zullen worden door Pluto's transformerende energie voor ze de Aarde bereiken.

Vele van Aarde's Menselijke Kinderen zullen ontwaken tussen deze periode van September tot December 2005, en nog veel meer in het eerste kwartaal van 2006. Er zal inderdaad veel werk voor jullie als Lichtwerkers zijn. Jullie werden opgeleid en voorbereid op je rol om de "Brug" te zijn tussen de Oude Werkelijkheid en de Nieuwe, zodat velen de oversteek kunnen maken naar de Nieuwe Aarde. Wij weten dat jullie in je Hart en Ziel voelen dat jullie tijd gekomen is en dat jullie klaar zijn om van dienst te zijn in deze Grote Verschuiving.

Jullie Evenwicht Bewaren

Het is belangrijk dat jullie je energieŽn in evenwicht houden in voorbereiding op dit werk. Wanneer de nieuwe Oranje-roze Straal haar werk van zuivering van de lagere chakra's uitvoert en het Hart opent, zullen velen onder jullie intense periodes of emotionele energiezuivering ervaren die zich zullen manifesteren als depressie, boosheid, fysische ziekte en algemene gevoelens van uitputting en ongemak terwijl jullie lichamen zich wederom ontgiften en in evenwicht brengen. Het zal voorbij gaan. Jullie werken eraan je eigen energieveld te zuiveren en je eigen energieŽn te gronden zodat jullie deze sterke energiebrug kunnen creŽren die het ontwaken en de ascensie van velen naar Hoger Bewustzijn ondersteunt. Want het is de Onvoorwaardelijke Liefde en Steun van de reeds ontwaakten die het ontwaken voor nog velen meer zal vergemakkelijken.

Het zal jullie helpen je dieet te vereenvoudigen, drink veel water om het ontgiftingsproces en de zuivering te helpen, doe aan genoeg lichaamsbeweging, neem genoeg frisse lucht en rust. Versterk je lichaam zodat je deze krachtige energieŽn beter kunt dragen zoals jullie op dit tijdstip ondernomen hebben.

De Equinox en de Maancycli

De Nieuwe Maan staat op 3 september in Maagd, en de Volle Maan op 18 september in Maagd/Vissen. Deze combinatie van Aarde en Water energieŽn zal jullie helpen de spirituele en materiŽle energieŽn te integreren wanneer jullie je naar de Equinox cyclus bewegen.

Tijdens de Equinox, veranderen de seizoenen, van zomer naar herfst/winter in het Noorden en van winter naar lente/zomer in het Zuiden. Het is een moment van Verschuiving en Verandering in Aarde's eigen cycli dat de veranderingen in onze eigen persoonlijke levenscycli versnelt.

In het Ascensieproces, zal de Equinox het loslaten van de oude energieŽn en de integratie van de nieuwe energieŽn van ascensie en verlichting kenmerken die in augustus door de Siriuspoort zijn binnengekomen. De periode tussen de Equinox en de Zonnewende zal de eerste "Nieuwe Aarde" cyclus zijn, wanneer degenen die naar Hoger Bewustzijn verschoven zijn vele anderen zullen helpen de waarnemende brug naar de werkelijkheid van Hoger Dimensioneel leven over te steken. 22 September zal daarom zorgen voor een prachtige gelegenheid voor rituelen om oude energieŽn los te laten en de Nieuwe Aarde energieŽn van Liefde, Harmonie en Vrede te integreren.

De Rol van Vreugde en Geluk in de Nieuwe EnergieŽn

Lieverds, velen onder jullie ervaren deze energieŽn als moeilijk, omdat jullie ermee worstelen je evenwicht te bewaren. Velen onder jullie laten ook vele levens van negativiteit en angst los, en jullie voelen je alsof je nooit voorbij de worstelingen, het ongemak en de eenzaamheid van dit proces zult raken. Wij willen dat jullie weten dat de makkelijkste manier om deze energieŽn te integreren en je evenwicht te bewaren, is jullie vreugde te vinden in het volledig vertrouwen dat het jullie gegeven zal worden.

De Ascensie Stralen, speciaal de Gouden Straal en de Orange-Roze Straal, zijn Stralen die gevoelens van Vreugde, Onvoorwaardelijke Liefde en Geluk bevorderen. Hoe meer jullie actief naar vreugde zoeken door positieve ervaringen en verwachtingen, hoe meer jullie in staat zullen zijn je te openen en de vreugde van Ascensie uit te drukken.

En wanneer deze vreugde jullie wezen binnengaat, zullen jullie beginnen voorwaarts te bewegen naar de staat van gelukzaligheid op de Verrezen Aarde. Maar, in dit stadium van Overbrugging en Ascensie, terwijl jullie tussen het Oude en het Nieuwe staan, vergt het concentratie en intentie om de vreugden van de Ascensie Stralen uit te drukken en te integreren.

De vreugde wordt gevonden wanneer jullie je Creatieve en Goddelijke Essentie uitdrukken, en wanneer jullie Liefde, Intimiteit en Steun delen met je Zielsfamilie. En tenslotte, is iedereen op de planeet familie. Jullie verrijzen als Eťn Aarde en Eťn Familie, en het is jullie Vreugde nu om elkaar te helpen voorbij die Brug naar de Nieuwe Werkelijkheid, Nieuwe Aarde genaamd.

Het is jullie Vreugde en Voorrecht om die Brug te zijn door jullie Liefde en Steun en jullie dienstbaarheid aan het proces van Ascensie!

© 2004-5 Celia Fenn
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons License.

You are free to copy, distribute, display, and perform the work under the following conditions: You must give the author credit, you may not use this for commercial purposes, and you may not alter, transform or build upon this work. For any reuse or distribution, you must make clear to others the license terms of this work. Any of these conditions can be waived if you get permission from the copyright holder. Any other purpose of use must be granted permission by author.
To subscribe for future transmissions directly by email, please send your request to the Starchild Ascension Mailing List here
We also invite you to visit The Starchild Ascension MSN Group http://groups.msn.com/StarchildAscension.
Starchild is a Global Network for Lightworkers. Our primary aim is to provide information and support and a sense of community to the Lightworkers who are assisting the Planet in her transition. We also provide information for Indigo and Crystal children. The Starchild Family of Websites are designed to bring you information and assistance with the Ascension process. To visit The Starchild Ascension Group of Sites follow these links: Starchild Stardragon Starchild Portuguese/Portuguesa Starchild Spanish/Espanol . Celia Fenn is available for healing sessions and readings, both in person and long distance. Sessions may be booked through Clicking Here to mail Celia at Starchild Ascension Organization. Please include this information in its entirety, including these footnotes. Thank You!