De Sleutels tot Hart-gecentreerd Leven: Delen en Vertrouwen

door Celia Fenn

pansy2.jpg In deze tijd van grote verschuiving en transitie voelen velen onder jullie grote pijn omdat jullie de overvloed uit je leven zien verdwijnen. Wij, de Hathors, moedigen jullie aan om schoonheid in je leven te vinden, maar we begrijpen dat velen onder jullie gefrustreerd en boos zijn omdat je niet kunt begrijpen hoe je deze dingen in je leven kunt creŽren wanneer je moet worstelen om te overleven. We willen dat jullie weten dat wij in het geestenrijk jullie worstelingen zien, en wij bieden jullie dit begrip aan om jullie op je pad te helpen.

Wat er is gebeurd met het begrip "Overvloed".

Op de "oude" wegen van spiritualiteit, voor jullie het pad van hart-gecentreerd multi-dimensioneel leven betraden, werd Overvloed vaak beschouwd als de maatstaf van spiritueel succes. Haar aanwezigheid in jullie leven, meestal gemeten in termen van materieel comfort en goede dingen, werd gezien als een bevestiging van spirituele gezondheid en welzijn. Wij willen jullie geruststellen dat dit comfort en materiŽle goederen niet de kwestie op zich zijn - wij veroordelen materiŽle rijkdom helemaal niet. MAAR - toen jullie ermee instemden in multi-dimensioneel functioneren te verschuiven en jullie harten te openen, stemden jullie er ook mee in om afstand te nemen van de oude paden en je in nieuwe manieren van denken te wagen.

De oude concepten van overvloed, zeer geliefd bij "positieve denkers", was gebaseerd op "afscheiding" -denken. Jullie werden aangemoedigd overvloed te zoeken en je niet te bekommeren waar het vandaan kwam en of degenen rondom jullie evenveel deelden in jullie overvloed en vreugde. Het ging alleen maar om jullie, en om ervoor te zorgen dat het jullie goed ging. En in een spiritueel model gebaseerd op MACHT en Drie-Dimensionele Zonnevlecht-energie was dit voor jullie aanvaardbaar. En inderdaad, wij verheugden ons wanneer jullie in staat waren materiŽle schoonheid en vreugde in jullie leven te creŽren.

Overvloed in het Nieuwe Hart-gecentreerde ModelÖ.

Toen jullie ermee instemden je harten te openen en het EENHEIDS BEWUSTZIJN en de EENHEID van alle dingen te ervaren, stemden jullie er ook mee in om het pad van Christus Bewustzijn te bewandelen - de meester die COMPASSIE ervaart en begrijpt.

Wij vertellen jullie nu dat de ervaring van COMPASSIE Overvloed heeft vervangen in het Nieuwe Model. En de beste manier om compassie te leren is te ervaren en te voelen wat anderen voelen. Wanneer 80% van de wereldbevolking worstelt om te overleven en om zich te voeden, kunnen jullie dan eerlijk en in integriteit overvloed voor jezelf willen creŽren? Beseffen jullie niet dat deze "overvloed" die jullie zo vlot manifesteren door je gebruik van fundamentele "goocheltrucs" van visualisatie en benaming, vaak weggenomen wordt van degenen die nauwelijks genoeg hebben, en dikwijls niet genoeg hebben?

Degenen onder jullie die in de ontwikkelde landen leven ONTWAKEN om te beseffen dat wanneer er hongerige en ongelukkige mensen op de planeet zijn, jullie ook hongerig en ongelukkig zullen zijn. JULLIE ZIJN ALLEN EEN. En terwijl jullie geen fysieke honger lijden, zullen jullie honger en ontbering op andere manieren voelen - tot jullie compassie leren en het evenwicht op de Planeet weer bereikt is.

Niemand hoeft het zonder iets te doen - de Planeet kan aan de behoeften voldoen van iedereen die op haar leeft. Dat is haar contract met jullie, haar mensenkinderen. Maar degenen onder jullie die meer vragen dan je behoeften en in feite zichzelf definiŽren door wat ze verbruiken en bezitten, maken het de Aardse Moeder moeilijk om haar contract met alle kinderen na te leven.

Voel je niet als MislukkelingenÖ.

Voel je alsjeblieft niet als mislukkelingen wanneer jullie "overvloed" zien afnemen. Vier liever dat jullie het pad van de Meester gevonden hebben, en dat jullie compassie leren en helpen om weer het evenwicht op de planeet te bereiken.

Veroordeel je vooral niet spiritueel, wat zo velen doen, en aannemen dat de engelen en gidsen hen aan hun lot overgelaten hebben. Helemaal niet, dit is het bewijs van jullie spirituele groei en jullie bereidwilligheid om deel van de oplossing te zijn in plaats van het probleem.

De Sleutel van Delen.

Wij willen niet dat jullie denken dat jullie alleen op dit pad zijn, of dat jullie niet zullen overleven. Jullie zijn Lichtwerkers en er ZAL AAN JULLIE BEHOEFTEN VOLDAAN WORDEN. Vaak op wonderbaarlijke wijze. Maar we willen dat jullie begrijpen dat het oude model van "geven" om te "ontvangen" niet langer zal werken. Dit is verouderd. NU - in de nieuwe energie, zullen jullie zonder verwachtingen geven omdat het jullie natuur is om te geven en met liefde te geven.

De essentie van Hart-gecentreerd leven is DELEN. En dit gaat niet zozeer om geld of materiŽle goederen maar delen van wie en wat je bent. Van jezelf geven, je tijd, vriendelijkheid en compassie, en als jullie dit gedaan hebben, je geld en materiŽle goederen.

Maar allereerst is het jezelf en je gaven delen. Zonder verwachting, beloning, roem of weelde. Gewoon omdat je BENT en jullie moeten uitdrukken wie je bent door te DELEN.

De Sleutel van Vertrouwen

Jullie kunnen vragen, maar als ik niets terugverwacht, hoe zal ik dan overleven?

Dit is waar VERTROUWEN, AANVAARDING EN OVERGAVE aan een Hoger Plan binnenkomt.

Wij worden allen geleerd om te VERTROUWEN - dat er voor ons gezorgd zal worden. Wees gerust dat een ieder van jullie een GODDELIJK RECHT heeft om te bestaan en verzorgd te worden. Jullie materiŽle behoeften zijn gekend en er zal aan voldaan worden. Maar jullie moeten in vertrouwen gaan en niet in angst vallen. Want wanneer jullie beginnen met angst scenario's van gebrek en schaarste voor te stellen, zullen jullie dit hoogst waarschijnlijk in je leven creŽren.

Het is het pad van MOED en SCHOONHEID. En elk van jullie MEESTERS VAN LICHT die dit pad bewandelt wordt verzocht de schoonheid te zien van wie je bent terwijl je je inspant om liefde, delen en schoonheid terug naar de Mensheid te brengen. .

© 2004-5 Celia Fenn
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons License.