Hogyan bírkózzunk meg a Kvantumváltással.....2006.

Celia Fenn

shift.jpg - 85205 Bytes
"Cosmic Crystals" by Jan Custers.

Michael Arkangyal megkért, hogy osszam meg veletek az alábbi információkat, annak érdekében, hogy segítsenek nektek a most történo Kvantumváltás során. Ezek az energiák mély és alapveto módon változtatják meg valóságotokat, és az Angyali birodalmaknak az a vágya, hogy a leheto legjobban segítsék az embereket a váltás megtételében.

Szeretnénk hangsúlyozni, hogy ez az átmenet különbözik az Indigó-Kristály átmenettol, amit legtöbben már megtapasztaltatok. Az az energia az egyéni felébredésrol szólt, amely lehetové tette, hogy az egyén "újrahuzalozza" testét és aktiválja fénytestét. Ez a munka befejezodött, mivel ti, mint Kollektív, elértétek a "kritikus tömeget", azaz elég felébredt, vagy Kristály lény lett ahhoz, hogy a következo lépés megkezdodjön, ami a Kvantumváltás.

A Kvantumváltás Csoportos, vagy Kollektív feladat, amelyben mindenkinek megvan a maga szerepe. Ezt a felébredést azok mozdítják elo, akik már megtapasztalták az egyéni felébredést, és az Új Gyerekek, akik behozzák az Új energiákat, hogy segítsék a folyamatot. Számíthattok arra, hogy minden egyes ember és lény a Bolygón meg fogja tapasztalni a Kvantumváltás hatásait valamilyen módon. Azok, akik most ébrednek fel, összes fénytestüket aktiválni fogják ebben a folyamatban. A Kvantumváltás arról szól, hogy a Föld és népessége a Tapasztalat és Szeretet új szintjére lép. Azt az átalakító és regeneráló energiát, ami most a földre érkezik, hívhatnánk "Angyali Tuz"-nek. A Föld Tuz általi újjászületést tapasztal most, és ez a folyamat örömteli és csodálatos. De ti, lehet, hogy fogtok némi kényelmetlenséget tapasztalni a születés közben, ezért ajánljuk fel ezt az információt, hogy segítségetekre legyen a folyamat során, ha akarjátok.

A váltás tapasztalatai

A Fény Felragyog

Ne feledjétek, hogy éppen Kristály-lényekké váltok. Amikor aktiváljátok fénytesteiteket és megtisztítjátok kristályos fizikai formátokat, annyival több fényt tudtok tartani!

Ki tudjátok sugározni ezt a fényt a Bolygóra. Vizualizáljátok magatokat, amint Fénnyé váltok!

Gyakoroljátok a tudatos Légzést! Lélegezzétek be a Kozmosz Angyali Tüzét és lélegezzétek ki, mint ragyogó energiát a Föld számára.

Engedjétek meg magatoknak, hogy lássátok a Csodálatosat és Gyönyörut ebben a Kvantumváltásban.

Az Angyali Tuz létezésünk minden részét átjárja, és még fizikai valónkban tiszta Fénnyé válunk. Az Emberiség evolúciójának ez a valódi célja és sok életetek munkájának csúcspontját élitek most át.

Ideje ünnepelni!

Fordította: Biró Judit

© 2005-6 Celia Fenn
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons License.

You are free to copy, distribute, display, and perform the work under the following conditions: You must give the author credit, you may not use this for commercial purposes, and you may not alter, transform or build upon this work. For any reuse or distribution, you must make clear to others the license terms of this work. Any of these conditions can be waived if you get permission from the copyright holder. Any other purpose of use must be granted permission by author.