Het Aankunnen van de Kwantumverschuiving

door Celia Fenn

shift.jpg - 85205 Bytes
"Cosmic Crystals" door Jan Custers.

Aartsengel Michaël heeft me gevraagd deze informatie met jullie te delen, vanuit de interesse jullie te ondersteunen bij het werken met de Kwantumverschuiving die momenteel plaatsvindt. Deze energieën veranderen jullie realiteit op diepe en fundamentele wijze en het is de wens van de Engelenrijken, mensen te ondersteunen bij het maken van deze transitie op best mogelijke wijze.

We zouden willen benadrukken dat deze transitie anders is dan de Indigo-Kristal transitie die de meeste van jullie hebben ervaren. Die energie stond voor een individueel ontwaken die de persoon in staat stelde hun lichaam te ‘herbedraden’ en hun lichtlichaam te activeren. Dat werk is voorbij, nu jullie als collectief de ‘kritische massa’ hebben bereikt die voldoende ontwaakt is ofwel Kristal wezen en de volgende fase mogelijk maken, welke de Kwantumverschuiving is.

De Kwantumverschuiving is een Groeps- of Collectiefoefening waarin een ieder zijn rol speelt. Deze ontwaking is verlicht door hen die de persoonlijke ontwaking reeds hebben ervaren en de Nieuwe Kinderen welke nieuwe energieën brengen die dit proces ondersteunen. Je kunt verwachten dat elk persoon en wezen op de planeet de effecten zal ervaren van deze Kwantumverschuiving op één of andere wijze. Zij die ontwaakt zijn zullen nu hun lichtlichamen activeren in dit proces.

De Kwantumverschuiving betreft de Aarde en diens populatie die zich naar een nieuw niveau ofwel Harmonie van Liefdeservaring bewegen. De energie die nu de planeet binnendringt mag ‘Engelenvuur’ genoemd worden en is transformatief en regeneratief. De Aarde ervaart een wedergeboorte door Vuur, en het is een plezierig en wonderlijk proces. Maar je zou enig discomfort kunnen voelen gedurende de geboorte en dus leveren we je informatie die je proces zal ondersteunen indien je dit verkiest.

Het ervaren van de verschuiving

Het licht laten schijnen

Onthoudt dat je een Kristallijn wezen wordt. Terwijl jullie je lichtlichaam activeren en jullie Kristallijnen vorm opschonen, zijn jullie in staat zoveel meer licht vast te houden!

Je bent in staat dit licht uit te stralen over de Planeet. Visualiseer dat je Licht wordt!

Oefen Bewuste Ademhaling! Sta jezelf toe het Engelenvuur uit de Kosmos in te ademen en uit te ademen als een stralende energie voor de Aarde. Sta jezelf toe het Miraculeuze en Wonderlijke te zien in deze Kwantumverschuiving.

Het Engelenvuur doordringt elk aspect van ons bestaan en we worden puur Licht terwijl we nog in onze fysieke vorm zijn. Dit is inderdaad het complete doel van deze evolutie van de mensheid en je leeft op het toppunt van het werk van vele levens.

Het is tijd het te vieren!

© 2005-6 Celia Fenn
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons License.

You are free to copy, distribute, display, and perform the work under the following conditions: You must give the author credit, you may not use this for commercial purposes, and you may not alter, transform or build upon this work. For any reuse or distribution, you must make clear to others the license terms of this work. Any of these conditions can be waived if you get permission from the copyright holder. Any other purpose of use must be granted permission by author.