A Szoláris Noi Energia fogadása a Földön

Az Isteni Noi Lényeg egy aspektusa

Celia Fenn cikke

birthday.jpg - 46504 Bytes

Quan Yin, az Isteni Noi Lényeg könyörületes kifejezodése adta át ezt az információt, és kért arra, hogy osszam meg veletek ebben az idoszakban.

A 2005-ös év Oroszlán Kapuja vagy Sirius Csillagkapuja eroteljes új energiákat hozott a bolygó számára. Az elkövetkezendo hónapokban látni fogjátok az elmozdulást és a változásokat, ahogy megtapasztaljátok az új harmonikusok vagy vibrációs hangok teljes hatását. A legeroteljesebb ezek közül az energiák közül az Isteni Noi Lényeg egy aspektusa, a gyönyöru és eroteljes hatású Narancs-Rózsaszín Sugár. Amikor az Istenno Mátrix megalapozódott és aktiválódott a bolygón Hawaii-on márciusban, megnyílt az út a Föld elott, hogy újra fogadni tudja az Isteni Noi energia teljes és eroteljes energiaadását, ami a Galaktikus Központból vagy Nagy Központi Napból árad ki. Ezeket az energiaadásokat felerosítette a Sirius mezo, mivel a Sirius második napként funkcionál a Föld bolygó számára. Így amikor a Föld bolygó csatlakozik az éves Sirius Csillagkapuhoz, akkor ezek az eroteljes energiák továbbítódnak a Föld rácsrendszereibe.

Sok ezer éven keresztül a Föld nem fogadta az Isteni Noi energia teljes energiaadását. A földi rácsrendszerek úgy voltak manipulálva, hogy kirekesszék az Isteni Noi energia teljes erejét és hatalmát, így az Istenno energia elhagyta a bolygót, néhány helytol eltekintve, ahol fennmaradt az emléke. Ám a felemelkedési folyamattal az Istenno és Isteni Noi Lényeg visszatérése egy kulcsfontosságú tényezo volt a bolygó energiájának újbóli kiegyensúlyozásában.

A Paradicsom Rácsnak vagy istenno Rácsnak nevezett új rács, ami márciusban lett lefektetve, elo fogja segíteni az Isteni Noi energia teljes spektrumának beáramlását az új ötödik dimenziós kristályrács-rendszerbe. Az Istenno energiának ezt a fontos közvetítését az Istennok felügyelték és irányították. Eloször is Quan Yin, aki a Noi Energia fenntartásáért felelos a bolygón, Ma'at segítségével, aki a Kozmikus Egyensúly felelose galaktikus, planetáris és egyéni szinten. A Nagy Anya, Isis, szintén jelen volt az új rács "születésénél", ami egyben az Isteni Noi Lényeg és az Isteni Férfi Lényeg "házassága" volt a bolygón. Létrejött az egyensúly, ahogy ezt az Isteni Noi Lényeg és Isteni Férfi Lényeg házassága szimbolizálta. Ez a kulcsmomentum megnyitotta az utat a lélektárs kapcsolatok számára a Föld létezoi között, ami az Isteni Férfi és Isteni Noi lényegek tökéletes és kiegyensúlyozott egyesüléseként muködhet.

Szintén jelen volt Pele, Hawaii nagy Tuzistennoje, akinek speciális feladat az volt, hogy az Istenno Rácsot rögzítse a Földbe Hawaii-on, majd biztosítsa, hogy a bolygó többi részén is elérheto legyen. Ez megfeleloen megtörtént áprilisban és májusban. Az Istenno Rácsnak a Planetáris Rácsokba rögzítését a Tarák is felügyelték. Fehér Tara, aki az emberekkel dolgozik, hogy energiájukat az érzékenység és tisztaság szintjeihez igazítsa, ami szükséges a rács megtartásához, és Zöld Tara, aki visszahozta az erre készen álló emberek szívébe és elméjébe a bolygó feletti gondnokság és a bolygóról való gondoskodás szükségének vágyát, ami a kilencedik dimenziós emberi tudatosság funkciója.

És ezzel megtörténtek az elokészületek a Sirius Csillagkapun keresztül érkezo Narancs-Rózsaszín Sugár érkezésének fogadására 2005. júliusának végén és augusztusának elején.

Mi az a Szoláris Noi Energia?

Ezt nem biztos, hogy könnyu lesz megérteni, mivel ez az energia oly régóta nem volt jelen a bolygón, és csak azoknak az emlékezetében élt tovább, akik emlékeztek a Tuzistennokre és erejükre és kreativitásukra/teremtoerejükre. Pele egyike az eredeti Tuzistennoknek és a Szoláris Noi Lényeg egy megtestesülése, ahogy Sekmet, az egyiptomi Oroszlán Istenno, Amaterasu, a japán Teremtés Istenno és Birgit, a Szent Láng kelta Orzoje is.

Amikor a Föld Rácsa úgy lett manipulálva, hogy kirekessze a Szoláris Noi Lényeget, az emberek elfelejtették, hogy a nok is lehetnek Hatalmas Teremtok. Teremto funkcióik a gyermekszülésre korlátozódtak, és a Lunáris Istennok lettek az "anyák" és a Noi Energia orzoi a Földön. Ennek eredményeként, a dualisztikus és racionális hiedelemrendszerek, melyek eluralkodtak a Földön, az embereket arra kondicionálták, hogy a férfi és a noi jelleget egymással szembenállónak, ellentétesnek definiálják, és a szoláris energiát a férfihoz, a lunáris energiát pedig a nohöz rendeljék. Ám az osök jobban tudták, és a panteonjaikban Szoláris Istennok és Lunáris Férfiak is találhatók.

És most, ebben az idoszakban, az emberiség újra felismeri a Szoláris Noi energiát és a Lunáris Férfi energiát.

A Szoláris Noi Energia megtestesítése erot, szenvedélyességet, kreativitást és energikusságot jelent. Ez egy kreatív/teremto energia, és a képzomuvészekhez, írókhoz, zenészekhez és táncosokhoz tartozik. (A Szoláris Férfi Lényeg ezzel ellentétben ezt az energiát a mentális szférában fejezi ki, és filozófusokat, tudósokat, politikusokat és üzletembereket szül.) A Lunáris Noi energia gyengéd, befogadó, tápláló és meditatív. Ez az Archetipikus Anya energiája, ami a dajkákban, tanárokban, novérekben testesül meg. A Lunáris Férfi energia szintén gyengéd, meditatív, tápláló és gondoskodó, és azok, akik ezt az energiát fejezik ki, vonzódnak az olyan foglalkozásokhoz, ahol más emberek gondját viselhetik vagy támogathatnak másokat mind az üzleti életben vagy olyan foglalkozásokban, mint orvos, fizikoterapeuta, sot akár az ügyvédi hivatásban is.

Nonek lenni és a Szoláris Noi Energiát megtestesíteni nagyon nehéz volt. A noket arra kondicionálták, hogy a Lunáris Noi energiával azonosuljanak, és akik a Szoláris energiájukat fejezték ki, gyakran a Szoláris Férfi útját kellett járniuk, ami belso konfliktusokhoz vezetett a Szoláris Férfi külso élet és a Lunáris Noi modell között, ami számukra úgy tunt, hogy "nem muködik", vagy "nem passzol" ahhoz, akiknek érezték magukat. A Szoláris Noi energia földelésével a Tuzistenno archetipikus modellje és heves, ám Noi Hatalma és Kreativitása/Teremtoereje ismét elérheto lesz a nok számára. Sok olyan no lesz a bolygón, aki sokkal kényelmesebben fogja magát érezni azzal kapcsolatban, hogy ki és mi o. És sok férfi jobban meg fogja érteni, hogy társa vagy noi barátai milyenek.

A másik hatás az, hogy ha képesek leszünk a Férfi és Noi energiák megértésében a dualitáson túl menni és megérteni oket az összetettségükben, akkor ez szét fogja törni a dualisztikus gondolkodás és ítélkezés mintáit, ami oly gyakran együtt jár velük. Az emberek választhatnak, melyik energiát akarják megtestesíteni, vagy akár mindet megtestesíthetik különbözo idoszakokban. Az emberek nem fognak többé a "vagy ez-vagy az "forgatókönyvek csapdájába kényszerülni, hanem gyakorolhatják szabadságukat, és megválaszthatják, hogy lényük melyik aspektusát fejezzék ki az adott idoszakban az életükben. Ez annak a harmonikusnak vagy hangnak a kiválasztását jelenti, ami legjobban illeszkedik ahhoz, akit önmagatoknak éreztek. És a Szoláris Noi Lényeg visszatérése biztosan lehetové fogja tenni ezt az új szabadságot és teremtoerot.

A Szoláris Noi Lényeg erejének aktiválása: a Narancs-Rózsaszín Sugár

A harmonikus hang frekvencia vagy színenergia, ami energiát ad a Szoláris Noi Lényegnek ebben az idoszakban, a Narancs-Rózsaszín Sugár vagy vibráció. Ez az energia megnyitja és aktiválja a szív csakrát és a szakrális csakrát. Ezért tapasztaltak meg oly sokan heves és eroteljes tisztulást érzelmi szinteken az Oroszlán Kapu energiáinak érkezésével ebben az évben.

Ez a tisztulás egy tüzes és heves átalakulás volt, és az összes negatív és destruktív mód "kitisztítása", ahogy a szoláris energiát használtuk, mióta a Szoláris Noi Lényeg kiszorult a Földrol. Ebbe beletartozik a szent "tuz" háborúra való használata, különösen a nukleáris háborúra használata. Nem véletlen, hogy a nukleáris háború témaköre újra felbukkant az Emberi Tudatosságban ebben az idoszakban.

Az egyéb területek, melyek felszínre kerültek az eroteljes tisztító sugár hatására, a szexualitással és a boséggel, vagy a kapcsolatokkal és a pénzzel kapcsolatos dolgok! Mind az elmúlt életekbeli, mind a jelenlegi életbeli dolgok feljönnek most a tudatba, hogy kioldódhassanak a Föld Mátrixrácsaiból, hogy a Szoláris Noi Lényeg újra elhozza az egyensúlyt, amire szüksége van a bolygónak.

Ha most nem lettek volna elengedve, akkor az emberiség folytatná ezeknek a drámáknak az eljátszását, és nélkülöznie kellene a Narancs-Rózsaszín sugár harmonikusainak elonyeit, és a többi olyan energia elonyét, melyek rezonálnak a Szoláris Noi Lényeggel. Tehát az intenzív kellemetlen érzés, amit oly sokan megtapasztaltok ebben az idoszakban, azért van, hogy az Isteni Noi energia teljes kifejezodésének tiszta csatornává válhassatok. Nagyon megéri ez a mostani kellemetlenség és kényelmetlenség!

Ha ezeket a régi energiákat elengeditek, és kitisztulnak, akkor az Isteni Noi energia tisztán áramolhat keresztül a szív és szakrális csakráitokon. A szív aktiválása a feltétel nélküli szeretet és harmónia energiáit hozza létre. A tiszta szakrális csakra aktiválása pedig kreativitást/teremtoerot, szenvedélyt, szexualitást és boséget eredményez! És úgy gondolom, sokan azt gondoljátok, hogy már legfobb ideje volt!

Ez a továbblépés ideje, és hogy élvezzétek a Tuzistennok meleg és csodálatos energiáját, ahogy kifejezodnek a Narancs-Rózsaszín Sugár által.

Quan Yin szintén rávezetett arra, hogy osszam meg veletek a Narancs-Rózsaszín Sugárról szóló információt, amit az 1990-es években Vywamus (Sanat Kumara magasabb énje) adott át Janet McClure-on keresztül. Az információ a "Elozmény a Felemelkedéshez: Az átalakulás eszközei" (Prelude to Ascension: Tools for Transformation) címu könyvbol származik. (Megjelent a Light Technology Publishing kiadásában.)

light.jpg image by Infinityky/Vicky Mansvelt

Vywamus a Narancs-Rózsaszín sugarat a "Tizenegyedik Sugárnak" nevezi:

"Mivel a tizedik sugár kikövezte az utat számára, a Tizenegyedik Sugarat az Új Korba vagy a következo szintre vezeto hídnak nevezzük. Bár ez, egy nagyon speciális értelemben, maga a következo szint. Ha ezzel a sugárral dolgoztok, akkor vmi nagyon fontosat nyitottatok meg… Ahogy ez a sugár elkezd beáramolni, azt látjuk, hogy sok ember a legmagasabb célját kutatja. A szín, egy narancsos-rózsaszín, nagyon fontosnak tunik számomra. Segít kapcsolatba kerülnötök az isteni bölcsesség által kiterjesztett isteni szeretettel. A tizenegyedik sugár színkombinációja tartalmazza a forrás fényét, ami egyenlo a szeretettel (bár ez nem rózsaszín), valamint tartalmazza a második sugarat, az ötödik sugarat és némi elso sugarat. Ezek azok a sugarak, amelyekbol összeáll. Ez nagyon különleges, mert ez egy teljesen új korszakba vezeto híd az emberiség életében itt a Földön. Az elso nagyon élessé teszi. A második lágyít rajta, majd az ötödik még élesebbé, metszobbé teszi. Min kell áthatolnia? Ez a sugár a maradvány-eltávolító, mondhatnánk. Ahogy az új lehetoség közelebb kerül, és közeledik a végso tisztulás, a korábbi maradványok végso eltávolítása fog megtörténni, ezek fognak kitisztulni.

Ez elárul vmit az elkövetkezendo idokrol… ha az emberiség nem egyensúlyozza ki, az elso sugár pusztító módjának "érdekes" eredményei lehetnek. A maradványok kitisztítása háborúkkal, katasztrófákkal járhat. Ily módon is lehet használni, ám ennek nem kell így lennie. Ha kiegyensúlyozzátok az éles minoségét, a pusztítás szükségén túl látva, a tisztításra használva, és hozzáadtok némi isteni szeretetet, akkor a pusztító mellékhatások nélkül hasznosíthatjátok. Nem szükséges pusztításnak fellépnie, ha az energiát a legmagasabb és legmegfelelobb módján használjátok. A lehetoség adott lesz az emberiség számára, hogy hogyan használja ezt az energiát - ez mindig így van, nem igaz? Ez egy éles sugár, ami kitisztítja a maradványokat. Ha magatokra alkalmazzátok, nézzétek meg, hogy még milyen maradványaitok vannak. Vagy ha a Földet tekintjük, akkor az emberiség általánosságban észreveheti, hogy milyen maradványokat kell elengednie, és hogy hogyan léphet be a Föld a végso tisztulásba.

Ám a Tizenegyedik Sugár - szeretem a híd szerepét, és szeretem a választást, amit ad. És ez fontos. Ez azt mutatja számomra, hogy a Forrás valóban szabad akaratot ad nekünk - hogy megválaszthatjuk, hogy hogyan lépünk át, alakulunk át egyik szintrol a másikra. A választás a miénk. (184-185. oldal)