Lélektárs szövetségek: A Test, Szellem és Lélek egyesítése az ötödik dimenziós Új Földön

Michael Arkangyal Celia Fenn közvetítésével

soulmates.jpg - 36600 Bytes

Kedveseink, az Ötödik Dimenzió legnagyobb ajándékainak egyike az örömteli és szereto kapcsolatok lesztek, amit ti fogtok megteremteni, és felébredt létezokként élvezni. Ha ráébredtek hatalmatokra és kitárjátok szíveteket, a leggyönyörubb és legszeretettelibb lélektársi kapcsolatokat lesztek képesek megteremteni. Nem fogjátok kevesebbel beérni, mint lélektársi szövetséggel.

Sokan kérdezitek: "Ki a lélektársam?", leginkább azok, akik még mindig egyedül vannak. Sokan egyedül találják magukat, vagy szeretnének kilépni a már nem muködo kapcsolatokból. Ennek a kényelmetlenségnek az az oka, hogy megkértünk titeket, engedjétek el a harmadik dimenziós kapcsolatokat, és álljatok készen teljesen az ötödik dimenziós szövetségekre. Azok, akik már most is egy szeretetteli szövetségben élnek, választhatják azt, hogy felemelik kapcsolatukat az ötödik dimenzióba.

Azt mondjuk, hogy a lélektársatok nem feltétlenül egy bizonyos személy. Több olyan ember is van, aki a tietekhez illeszkedo lélekmintázatot nyújthat számotokra. Az átalakulás és a "felemelés" ezen folyamatában lehet, hogy több lehetoség is kínálkozik számotokra, hogy lélektársi köteléket alakítsatok ki.

A kulcs a lelki összeilloség. Ez egy energetikai illeszkedés a Magasabb Dimenziók szintjén. Olyan emberek lesznek képesek egymással lélektársi köteléket kialakítani, akik lelkének fény és hang rezgései eléggé illeszkednek egymással ahhoz, hogy a két lélek számára meglegyen a lehetosége annak, hogy teljesen összeolvadjanak, és Ikerláng Szövetséget alkossanak.

Ezt a harmonikus illeszkedést mély mágneses vonzalomként és összhangként érzékeljük. Tudni fogjátok, ha találkoztok egy lehetséges lélektárssal. A lelketek tudni fogja, és a lélek és a Felsobb Én tudása rögtön eljut hozzátok is. Az ötödik dimenziós felébredt állapotban lelketek választásait és megtapasztalásait úgy fogjátok érzékelni, mint saját választásotokat és tapasztalásotokat, mivel az Ötödik Dimenzióba való átmenet lényege pont az volt, hogy fizikai aspektusotok és magasabb aspektusotok csatlakozzon egymáshoz.

Azt mondjuk, hogy a lelketek mindig okkal választ társat, és ez az ok a nagyobb jó szolgálata. A lélektársi szövetségeket nem az ego határozza meg. Nem az ego személyes örömérol szólnak, hanem inkább arról, hogy hogyan tud egyesülni a két lélek energiája, hogy ezáltal a nagyobb jót szolgálják. A szolgálat ezen értelmezésében fogjátok megtalálni a boldogságot és az örömöt, ami a két lelket összehozza egymással a fizikai síkon, és a boldogság alapját adja a fizikai világban.

A múltban a lélektársi kötelékek gyakran azért jöttek létre, hogy intenzív belso munkát végezzenek a társak. Nem minden lélektársi szövetség volt boldog, mert a két lélek munkájához hozzátartozott a mély, rosszul muködo mintázatok megtisztítása, melyek mindkettojüknél általánosak volt. Ám ezt a folyamatot befejeztétek és lezártátok, és innentol fogva a lélektársi szövetségek az öröm és a boldogság megteremtésérol szólnak a szolgálaton keresztül. Az Új Földön létrejövo szövetségek a bolygó szolgálatáról szólnak, egy olyan örömteli és harmonikus állapotban, ahol a két lélek eggyé válik munkájuk iránti elkötelezettségükben, ami nem más, mint hogy ok a fény létezoi a bolygón. Ez nem azt jelenti, hogy fizikailag is együtt kell dolgozniuk, hanem azt, hogy lelkeik és energiáik támogatják egymást magasabb szinten a közös jó érdekében.

A lélektárs kapcsolatok megalapozása a fizikai síkon: a Szent Szex szerepe

Ha létrejött egy lelki síkon alapuló kapcsolat, akkor a szolgálat és a spiritualitás eszméit a társak áthozzák a fizikai síkra vagy a "látható" világba is. A pár fizikai egyesülése egy szent cselekedetnek tekintendo, ahol a férfi és noi energiákat, vagy a yint és a yangot egy szeretetteli és eksztatikus harmóniába hozzák.

Ez azt jelenti, hogy a lélektársi szövetségekben a társaknak el kell dönteni, ki milyen jellegu energiákat áramoltat át önmagán a kapcsolaton belül. Ideális esetben a férfi az Isteni Férfi vagy az Isten yang energiájának a csatornája, a no pedig az Isteni No vagy Istenno energiák csatornája. A szövetségük a Yin és a Yang egy harmonikus egyensúlyát hozza létre ezáltal.

Lehetnek azonban olyan kapcsolatok, ahol a no választja a Yang energiát, a férfi pedig a noi vagy Yin energiát. A Homoszexuális vagy Leszbikus szövetségekben a partnereknek el kell dönteniük, ki melyik energiát választja, hogy a Yin és Yang energiáknak egy olyan összevegyülését tudják megvalósítani, ami utat nyit a Magasabb Dimenziók felé.

Sokatoknak nehéz alkalmazkodni ezekhez a szerepekhez. Annak a partnernek, aki a Noi energiát választja, át kell engednie az aktív vezeto szerepet a társnak, aki a Férfi energiát veszi magára. Ez nem uralkodást és irányítást jelent, hanem egy szükséges beállítás ahhoz, hogy a Magasabb Szintek kiegyensúlyozott, harmonikus energiaáramlása megtörténhessen, ami csodákat teremt a két ember között. Ha a No átengedi a vezetést a Férfinak, akkor létrejön az Isteni Rend. Az Isteni Kegyelem el tud kezdeni áramolni. Ám ez egy kölcsönös átengedés, mert a férfi partnernek át kell engednie magát a no szerelmének, és ezáltal a társak a magasabb vezetésére bízzák akaratukat.

Jelenleg sokan ellenálltok ennek, mert a harmadik dimenziós tapasztalataitok miatt ellenállást éreztek minden ellen, amit uralomként, irányításként, manipulációként és korlátozásként érzékeltek. Ám a harmadik dimenzió muködési zavarai mögött az egyensúly és harmónia ötödik dimenziós birodalma található, ahol a férfi és a noi tökéletes harmóniában, tökéletes egyenrangúságban létezik. Ez a kölcsönös szeretet és tisztelet köteléke, ami a harmóniát tökéletes egyensúlyban tartja. Az egyensúlynak ezen a helyén nincs félelem és harag, csak elfogadás és szeretet.

Ez a tökéletes egyensúly fog visszatükrözodni a pár szexuális egyesülésének alkalmával is. Az Új Földön a szex és a szexualitás alapja a szellem lesz, és örömteliség fogja jellemezni. A visszaélés és uralkodás régi mintái eltunnek. A párok tanulni fognak az energiákról, vagyis a chi-rol, testükkel és szexualitásukkal kapcsolatban. Meg fogják tanulni, hogy a szexet ne csak egy nemzési aktusnak vagy a szerelem kifejezésének tekintsék, hanem az életero és egészség megorzésének egy módjaként is. A szexuális alkímia osi titkai ismét általános tudássá válnak, és Szent Szexként fogjátok gyakorolni oket, ami a lélektársi szövetségek része lesz.

A Szellemhez és az Ikerláng Szövetségekhez vezeto út megnyitása

Ha egy pár, akik lélektársak, egymásra találnak a test és lélek ezen szent kötelékében, akkor elkezdik vegyíteni az energiáikat. A szent szex gyakorlása által megtapasztalják az EGYséghez való visszatérés eksztatikus örömét, fizikai megtapasztalásként.

A test és lélek energiáinak összekapcsolódása és összekeveredése egy spirális örvényt hoz létre, ami voltaképp egy út a Szellem és a Forrás birodalmához. Ezáltal az energiák lejönnek a Magasabb Síkokról, hogy aktiválják és erosítsék a partnerek testét és lelkét. Az osi világban a szent házasság és a szent szex rituáléit a papok és a papnok gyakorolták, hogy ezáltal biztosítsák az Isteni Kegyelem áramlását a közösség számára, hogy a mikrokozmosz egyensúlyát tökéletes rendben tartsák. Az Új Földön minden lélek-kötésu pár elott nyitva áll majd a lehetoség, hogy "szent házasságra" lépjenek, amiben megtanulják egyesíteni energiáikat, és az Isteni Kegyelem és Szeretet áramlását a bolygóra hozzák.

Ha Kegyelem áramlik a lélektárs-páron keresztül ebben a formában, akkor hozzáférhetové válik számukra az Isteni Feltétel nélküli Szeretet kifejezése, és ekkor Ikerlángokká válhatnak. Eggyé válnak a Forrás és a Szellem energiájában. Egymás iránt érzett szerelmük magában foglalja az Isteni Lényeg Feltétel nélküli Szeretetét, és visszatükrözodik általa. Ekkor ok valóban az Isten és az Istenno, akik egyesültek az Isteni Feltétel nélküli Szeretet Szikrájának szolgálatában, vmint földi megnyilvánulásában. És megismételjük, ez mindenki számára elérheto, akik lélektársi szövetséget alkotnak az Ötödik Dimenziós Új Földön. Ez egy hatalmas örömet jelento ajándék, amiért mindannyian dolgoztatok oly sok dualitásbeli létido alatt. Ez az Egység Tudat gyakorlati megtapasztalásának ajándéka.

Feltétel nélküli Szeretet, Szex és Szellem: egy osi egyiptomi történet

Kedveseink, ahogy az osi bölcsesség visszatér a bolygótokra, újra magatokévá teszitek az Istenek és Istennok bölcs történeteit. Szeretnénk figyelmetekbe ajánlani egy gyönyöru történetet az ókori Egyiptomból. Hogy megmutassák, hogy értették a szent szex jelentoségét, mint az egyensúly szent harmóniájának szolgálatát, Geb és Nut történetét mesélték.

Nut volt az Ég Anya, a Kozmikus vagy Galaktikus Anya Istenno. Geb volt a Föld Apa, ami a Föld Bolygót szimbolizálta, amit férfinak tekintettek (egy olyan meghatározás, ami újra nyilvánvalóvá válik az Új Földön, ahogy a férfiak újra visszaveszik aktív, sámán szerepüket.) Ebben a történetben Nut és Geb, vagy a Föld és az Ég, minden nap összekapcsolódtak a szexuális egyesülés alkalmával. Ebbol az egyesülésbol Nut minden egyes nap megszülte a Napot, ami fényt hozott mindenkinek. Tehát a szent közösülés értelme az volt, hogy fényt hozzon a bolygóra. Megteremtette a szent egyensúlyt, ami lehetové tette az Isteni Kegyelem áramlását. És ha az Isteni Kegyelem áramlásban van, akkor az csodákat teremt!

Tehát, kedveseink, ha magatokra öltitek Isten és Istenno szerepeiteket, melyhez jogotok van ember angyalokként, akkor a szellemetek elvezet benneteket lehetséges lélektársaitokhoz. Ha úgy határoztok, beléphettek egy szent házasságba, ami szolgálatotok része lesz, hogy fényt hozzatok a bolygóra. Ez az öröm ajándéka, amelyben minden Ötödik Dimenziós Ember Angyal részesülhet!

© 2004-5 Celia Fenn
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons License.