Soulmate Verbintenissen: Vereniging van Lichaam, Ziel en Spirit in de Vijf-Dimensionale Nieuwe Aarde

Aartsengel Michael door Celia Fenn

soulmates.jpg - 36600 Bytes

Geliefden, een van de grootste geschenken van de Vijfde Dimensie zullen de vreugdevolle en liefdevolle relaties zijn die jullie zullen creŽren en genieten als ontwaakte wezens. Wanneer jullie voor je kracht ontwaken en jullie hart openen, dan zullen jullie de mooiste en liefdevolle soulmate relaties creŽren. Jullie zullen niet met minder tevreden zijn dan een soulmate verbintenis.

Velen van jullie vragen zich af "Wie is mijn Soulmate?", vooral degenen die nog steeds alleen zijn op dit moment. En velen bevinden zich alleen of willen relaties verlaten die niet langer voor hen werken. Dit ongemak komt omdat jullie gevraagd worden de drie dimensionale relaties los te laten en volledig naar vijf-dimensionale verbintenissen te bewegen.

Degenen van jullie die zich reeds in liefdevolle verbintenissen verbinden, kunnen kiezen om ze te upgraden naar de Vijfde Dimensie. We zeggen tegen jullie dat je soulmate niet ťťn enkele specifieke persoon is. Er zijn dikwijls verschillende personen die jullie compatibele zielspatronen zouden bieden.

Op dit moment van transformatie en "upgraden", kan het zijn dan jullie meer dan een gelegenheid geboden wordt om een soulmate verbond te vormen. De sleutel is zielscompatibiliteit. Dit is energetische compatibiliteit in de Hogere Dimensies. De mensen die een soulmate verbond vormen zullen zielen hebben wiens licht en geluidsharmonieŽn dicht genoeg bij elkaar passen om de twee zielen de mogelijkheid te geven zich volledig te fuseren en een Tweeling Vlam Verbintenis te vormen.

Deze harmonische compatibiliteit wordt gevoeld als een diepe magnetische aantrekking en harmonie. Jullie zullen het weten wanneer je een potentiŽle soulmate partner tegenkomt. Jullie ziel zal het weten, en het weten van de ziel en Hoger Zelf zal onmiddellijk aan je doorgegeven worden. In de Vijf-dimensionale ontwaakte staat, zullen de ervaringen van je ziel en haar keuzes gevoeld worden als je eigen keuzes en ervaringen, want inderdaad waar de transformatie naar de Vijfde Dimensie om draait was jullie fysieke aspecten met je hogere aspecten op een lijn te brengen.

Maar wat we tegen jullie zouden zeggen, is dat jullie ziel een maat kiest met een bepaalde reden, en deze reden is dienstbaarheid voor een hoger goed. Soulmate verbintenissen zijn niet ego gedefinieerd. Zij gaan niet over het persoonlijk geluk van het ego, maar eerder over hoe de energie van de twee zielen gecombineerd kunnen worden om het groter goed te dienen. En in dit aspect van dienstbaarheid wordt het geluk en de vreugde gevonden die de twee bij elkaar brengt op het materiŽle vlak en vormt het fundament voor geluk in de fysieke wereld.

In het verleden, kon een soulmate verbintenis gevormd worden om intens innerlijk werk te doen. Niet alle soulmate verbintenissen waren gelukkig, want het werk van twee zielen kon het uitzuiveren van disfunctionele patronen inbegrepen hebben die gewoon waren voor beiden. Maar dat proces is gedaan en afgewerkt. Vanaf dit punt, gaan soulmate verbintenissen over het creŽren van vreugde en geluk door dienstbaarheid. De Nieuwe Aarde verbintenissen zullen gaan over de planeet dienen in een staat van vreugdevolle harmonie waar de twee ťťn worden in hun verbintenis met hun werk als lichtwezens op de planeet. Dit betekent niet dat ze fysiek samen moeten werken, maar eerder dat hun zielen en energieŽn elkaar zullen ondersteunen op het hoger niveau voor het algemeen goed.

Een Soulmate Relatie gronden in het Fysieke : De Rol van Heilige Seks

Wanneer een relatie gevestigd wordt op zielsprincipes, wordt het idee van dienstbaarheid en spiritualiteit uitgevoerd door het fysieke of manifeste rijk. De fysieke verbintenis van het koppel wordt gezien als een heilige daad waarin de energieŽn van het mannelijke en vrouwelijke, of yin en yang, in liefdevolle en extatische harmonie gebracht worden.

Dit betekent dat er in een soulmate verbintenis, een beslissing moet genomen worden welke energie door elke partner zal gedragen worden binnen de relatie. Idealiter, zal de man de Yang energie van het Goddelijke Mannelijke, of God dragen, en de vrouw de energie van het Goddelijke Vrouwelijke of Godin. Hun verbintenis zal dus een evenwichtige harmonie van Yin en Yang zijn.

Hoewel, er kunnen ook relaties zijn waar de vrouw zal kiezen om de Yang energie te zijn, en de man zal de vrouwelijke of Yin energie opeisen. In Homo en Lesbische verbintenissen, zullen de partners moeten beslissen wie een specifieke energie zal dragen om de vermenging van Yin en Yang energie te creŽren die het pad naar de Hogere Dimensies creŽert.

De moeilijkheid die velen van jullie hebben is zich aan te passen aan deze nieuwe rollen. De partner die de Vrouwelijke energie kiest zal zich moeten overgeven aan het actieve leiderschap van de partner die de Mannelijke energie aanneemt. Dit is geen dominantie of controle, maar een noodzakelijke aanpassing om de stroom van evenwichtige harmonische energie van de Hogere Niveaus toe te laten die de wonderen tussen de twee mensen creŽert. Wanneer het Vrouwelijke zich overgeeft aan het actieve leiderschap van het Mannelijke, wordt Goddelijke Orde gevestigd. Goddelijke Gratie kan dan vloeien. Maar, dit is een handeling van wederzijdse overgave, want de mannelijke partner moet zich overgeven aan de liefde van de vrouwelijke partner, en op hun beurt moeten beide partners hun wil overgeven aan hogere leiding.

Op dit moment, bieden velen van jullie weerstand aan deze aanpassing, omdat jullie drie-dimensionale ervaring ertoe heeft geleid dat jullie weerstand bieden aan wat jullie als dominantie en controle ervaren, of manipulatie en dwang. Maar, voorbij de disfunctie van de derde dimensie ligt het vijf dimensionale rijk van evenwicht en harmonie, waar mannelijk en vrouwelijk in perfecte harmonie bestaan als perfecte gelijken. Er is een verbond van wederzijdse liefde en respect dat de harmonie in dat perfect evenwicht houdt. Er is geen angst en geen boosheid in deze plaats van evenwicht, enkel aanvaarding en liefde. Dit perfect evenwicht zal weerspiegeld worden in de seksuele verbintenis van het koppel.

In de Nieuwe Aarde, zullen seks en seksualiteit spirit gebaseerd zijn en vrolijk en vreugdevol zijn. De oude patronen van misbruik en dominantie zullen verdwijnen. Koppels zullen over energie of chi leren in verbinding tot hun lichaam en hun seksualiteit. Zij zullen leren hoe seks niet enkel als voortplantingsgereedschap of een expressie van liefde te gebruiken, maar ook als een manier om jong en gezond te blijven. De oude geheimen van seksuele alchemie zullen weer algemene kennis worden en uitgeoefend worden als Heilige Seks, hetgeen een deel van alle soulmate verbintenissen zal worden.

Het Pad Openen naar Spirit en Tweeling Vlam Verbintenissen

Wanneer een koppel die soulmates zijn, zijn samengekomen in dit heilig verbond van lichaam en ziel, beginnen zij hun zielsenergie te vermengen. Het uitoefenen van heilige seks laat hen toe de extatische vreugde van de terugkeer naar EEN-heid als een fysieke ervaring te ervaren.

Dit verenigen en vermengen van lichaam- en zielsenergieŽn creŽert een spiraal vortex of pad naar het rijk van Spirit en Bron. Deze energie wordt dan vanuit de Hogere Niveaus naar omlaag getrokken om de zielen en lichamen van de twee partners te activeren en te bezielen. In de oude wereld, werden de rituelen van het heilig huwelijk en heilige seks uitgeoefend door priesters en priesteressen om de stroom van Goddelijke Gratie naar de gemeenschap te verzekeren door het evenwicht in de microkosmos in perfecte orde te houden. In de Nieuwe Aarde, zullen alle zielsverbonden koppels de gelegenheid krijgen om "heilige huwelijken" binnen te gaan waar ze zullen leren hun energieŽn te vermengen en de stroom van Goddelijke Gratie en Liefde naar de Planeet te brengen.

Wanneer Gratie op deze manier door een soulmate koppel stroomt, hebben zij toegang tot de hoogste uitdrukking van Goddelijke Onvoorwaardelijke Liefde, en dan kunnen zij Tweeling Vlammen worden. Zij worden ťťn in de energie van de Bron en Spirit. Hun liefde voor elkaar is inbegrepen en wordt weerspiegeld door de Onvoorwaardelijke Liefde van de Goddelijke Essentie. Zij zijn dan werkelijk de God en Godin verenigd in de dienstbaarheid van de Vlam van Goddelijke Onvoorwaardelijke Liefde en haar manifestatie op de Planeet Aarde. En, we herhalen, dit is beschikbaar voor allen die soulmate verbintenissen vormen in de Vijf dimensionale Nieuwe Aarde. Het is een geschenk van grote vreugde waar jullie allen voor gewerkt hebben doorheen vele levens van dualiteit. Het is het geschenk van EenheidBewustzijn in uitvoering.

Onvoorwaardelijke Liefde, Seks en Spirit : Een Oud Egyptisch Verhaal

Geliefden, terwijl de wijsheid van de ouden terugkeert naar jullie Planeet, zullen jullie wederom de verhalen van wijsheid van de Goden en Godinnen genieten. Wij zouden jullie aandacht willen vestigen op een mooi verhaal uit de oud Egyptische wijsheid. Om hun begrip van het belang van heilige seks als dienstbaarheid aan de heilige harmonie van balans te demonstreren, vertelden ze het verhaal van Geb en Noet.

Noet was de hemelse moeder, de Kosmische of Galactische Moeder Godin. Geb was de Aardse Vader, en vertegenwoordigde Planeet Aarde die als mannelijk gezien werd (een identificatie die weer duidelijk zal worden in de Nieuwe Aarde wanneer mannen hun actieve shamaanse rollen weer zullen opnemen). In dit verhaal, verenigden Noet en Geb, of Aarde en Hemel, zich dagelijks in seksuele vereniging. Vanuit deze vereniging, gaf Noet elke dag de geboorte aan de zon, hetgeen licht aan allen bracht. Dus, werd heilige seks begrepen om licht naar de Planeet te brengen. Het creŽerde het heilig evenwicht dat Goddelijk Gratie toestaat te stromen. En wanneer Goddelijke Gratie stroomt, dan worden wonderen gecreŽerd!

Zo, geliefden, wanneer jullie de God en Godin rol aannernen dat jullie recht is als menselijke engelen, zullen jullie ook geleid worden, door spirit, naar potentiŽle soulmate partners. Wanneer jullie hiervoor kiezen, kunnen jullie in een heilig huwelijk treden dat een deel van jullie dienstbaarheid is om licht naar de planeet te brengen. Het is het geschenk van vreugde dat het aan alle Vijf Dimesionale Menselijke Engelen bood!

Nota van Celia: Als jullie meer over dit onderwerp willen lezen, bezoek dan aub de volgende websites:
www.Circleoflight.net www.Unitingtwinflames.com

Klik hier om terug te keren naar de Beginpagina.

© 2004-5 Celia Fenn
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons License.