De Sterrenpoorten van 2005: Geschenken aan de Planeet

Aartsengel Michael door Celia Fenn

blue angel.jpg - 32489 Bytes

Geliefden, in deze tijd trachten wij jullie informatie brengen over de energiestromen die jullie planeet in de eerste helft van dit jaar zullen beÔnvloeden. De energieŽn die jullie nu voelen begonnen jullie planeet binnen te komen via de 12:12 Sterrenpoort in december 2004. Op dat tijdstip was er een krachtige samenstand van planeten in Boogschutter, gegroepeerd rond het Galactisch centrum in relatie met de Aarde. De meest krachtige van deze planeten was Pluto, de brenger van transformatie. Maar, zelfs belangrijker, was de toename van energetische impulsen die uitstroomden vanuit het Galactisch Centrum of Grote Centrale Zon. Deze nieuwe transmissies hebben wij de "Paradijs" frequentie genoemd, want het doel van deze binnenkomende transmissies is de Paradijs Matrix op de planeet te activeren. Deze matrix maakt deel uit van de originele Elohim blauwdruk voor planeet Aarde, en is niet meer geactiveerd geweest sinds het Limurische continent onder de golven verzonk.

De Eerste Sterrenpoort : 5 Maart 2005

De eerste belangrijke Sterrenpoort van 2005 zal de 3:5 poort zijn welke zijn hoogtepunt heeft op 5 maart. Deze datum zal het moment van hoogtepunt vertegenwoordigen wanneer deze binnenkomende energietransmissie gegrond zal worden in de planetaire matrix en roosters. Deze gebeurtenis zal geconcentreerd worden op Hawaii als de dichtstbijzijnde landmassa van wat oud LimuriŽ was.

Maar, wanneer de energie vortex in de Aarde neerwervelt, zal hij ook gelijktijdig gegrond en geactiveerd worden op andere punten op de planeet. Er zijn Lichtwerkers die hun verantwoordelijkheid reeds opnemen om te verzekeren dat de Kristal Roosters geactiveerd worden in hun omgeving. De Cetaceanen (walvissen en dolfijnen) van de planeet werken ook met de mensen samen om te helpen de energie in de Oceanische Roosters van de Planeet te gronden.

Geliefden, wij nodigen jullie uit om je op 5 maart met ons te verenigen om deze vreugdevolle en mooie energie te verwelkomen en te gronden. Het zal een grote verandering zijn voor jullie planeet, zoals wij later zullen aangeven.

De Tweede Sterrenpoort : 5 en 11 Mei 2005

De tweede belangrijke sterrenpoort activeringen zullen de 5:5 en 5:11 poorten op respectievelijk 5 en 11 mei zijn. Tegen deze tijd, zal de energie van de 3:5 poort verankerd en geactiveerd zijn op de planeet.

De concentratie zal in deze periode op meditatie, ceremoniŽn en rituelen zijn om de energie in de planeet te gronden. In deze periode zullen er twee belangrijke feesten gevierd worden op de planeet, Pasen en Wesak. Dit zijn de sleutelfeesten in de Christelijke en Boeddhistische spirituele jaren. Beide vieren de dood en wedergeboorte van het Meester Bewustzijn, respectievelijk geÔncarneerd in Christus en Boeddha. Dit jaar zullen deze feesten een speciale betekenis en intense energieŽn hebben wanneer de mensheid zelf samen met de Planeet weer herboren wordt tot Hoger Bewustzijn.

Als jullie deze feesten vieren, moedigen wij jullie aan dit met een bewustzijn te doen van de krachtige wedergeboorte die op jullie planeet bezig is.

Het geschenk van de 5:5 en 5:11 poorten zal de sleutel zijn om de Heilige Ruimten van de planeet te heractiveren en de Deva's en Natuurgeesten uit te nodigen om in toenemend belangrijke aantallen naar de planeet terug te keren. De spirituele wachters van de natuur, de nimfen, feeŽn, en sylfen die ooit de wouden, bossen en rivieren van jullie planeet onderhielden hebben zich sindsdien teruggetrokken in de Aarde, en er maar enkele achtergelaten om het planetair evenwicht zo goed zij konden te handhaven. Vanaf het tijdstip van deze poorten, zullen zij beginnen terug te keren naar geselecteerde gebieden op de planeet om weer met de mensen samen te werken. Er zullen veel nieuwe gemeenschappen opkomen op verschillende geselecteerde plaatsen op de planeet om het mens/devisch partnerschap opnieuw te beginnen. De wonderen die bij Findhorn bereikt werden zullen weer herhaald worden op onze planeet, wanneer de deva's zich weer met onze planetaire familie op het aardoppervlak verenigen. Zij zijn ook jullie "familie", en zij zullen met jullie samenwerken om de Nieuwe Aarde te creŽren.

De Derde Sterrenpoort : De Sirius Sterrenpoort 26 Juli tot 8 Augustus

In deze periode zal de Aarde weer de krachtige energieŽn van de 8:8 Sirische Harmonie voelen wanneer het Leeuwen Poort Portaal van Sirius op ťťn lijn komt te staan met de planeet en weerspiegeld wordt in de zonneopkomst van Sirius in het Noordelijk Halfrond.

Op dit punt, zullen de nieuwe energieŽn van de Limurische Paradijs Matrix volledig gegrond en actief zijn. Het Hoger Bewustzijn dat door de Leeuwen Poort stroomt zal de aanleiding geven te beginnen met het werk om het Paradijs in de 5 Dimensionale manifeste realiteit te manifesteren.

L Dit zal een geleidelijk proces zijn. Kleine gebieden van de planeet zullen "heropgeŽist" worden voor de Paradijs vibratie. En wij vragen jullie te begrijpen dat terwijl velen van deze inderdaad landelijke gebieden van bergen, bossen en oceaankanten zullen zijn, velen ook in steden zullen zijn.

Ja, geliefden, steden zijn een deel van jullie heden en toekomst! De Paradijs vibratie van Eenheid, Liefde, Vreugde en Overvloed, zal in jullie steden binnenkomen en ze geleidelijk aan transformeren.

Lichtwerkers wiens missie het is zullen de deva's en natuurgeesten uitnodigen om hun speciale magie in de steden te brengen. Jullie zullen een toename van parken, tuinen, stille plaatsen, en een toenemende nadruk op schoonheid en orde in jullie steden ondervinden. Het zal geleidelijk aan komen, maar vier het wanneer het komt want het zal toenemend vrede en overvloed aan de Planeet brengen.

Hoe deze Sterrenpoorten de Aarde zullen BeÔnvloeden

Het doel van deze sterrenpoorten is om een krachtige nieuwe matrix in de Planeet te prenten en te gronden. Hoe dit jullie zal beÔnvloeden zal over het algemeen op een heel positieve manier zijn, als jullie in staat zijn je bewustzijn op het 5 Dimensionaal niveau te houden.

Jullie zullen ondervinden:

Klik Hier om terug te keren naar de Begin Pagina.

© 2004-5 Celia Fenn
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons License.