Az átmenet: ha az egy spirituális folyamat, akkor miért érezzük olyan gyakran nyugtalannak és levertnek magunkat…

Celia Fenn cikke

Az elozo cikkeim eredményeképp sokan kapcsolatba léptek velem, hogy megosszák velem a tapasztalataikat, miszerint képtelenek megbirkózni a rajtuk áthaladó érzelmek intenzitásával. Ezek az érzések gyakran negatívok, beleértve a szorongást és a depressziót. Meg akarják érteni, hogyha ez egy spirituális folyamat, és valóban Ember Angyalokká válunk, akkor miért szenvednek ettol ennyire.

Michael Arkangyal arra kért, hogy osszam meg veletek az alábbi információt, és ismételten szeretném megköszönni barátomnak és tanítómnak, Davidnek azt, hogy megosztotta velem az észrevételeit.

Az elso kulcs: ÉREZNI

A megértés elso kulcsa az, hogy tudd, hogy ezek valójában az érzéseid. Amikor belépsz ebbe a folyamatba, akkor vállalod, hogy eltávolítasz minden elfojtást és blokkot, amit te helyeztél érzelmeid útjába gyerekkorod óta, hogy képes legyél megbirkózni az élettel. Gyermekként gyakran úgy láttad, hogy az élet túl fájdalmas, és különféle módszereket fejlesztettél ki, hogy kirekeszd ezeket a fájdalmas érzéseket. Ez egy védekezo mechanizmus volt, ami segített a túlélésben. Ám szerencsétlen módon megakadályozta az a képességedet, hogy képes legyél intenzíven érezni, a pozitív érzéseket is.

Ezért van az, hogy a mai világban oly sok felnott olyan érzéketlen, és képtelen az együttérzésre. Ez nem azért van, mert ok "rossz" emberek, hanem azért, mert védekezo mechanizmusokat alkalmaznak, amik tompítják az érzéseiket, és lehetové teszik számukra, hogy képesek legyenek muködni egy bonyolult és gyakran eroszakos világban.

Ha beléptek a folyamatba, akkor vállaljátok, hogy megnyitjátok a SZÍVCSAKRÁTOKAT és átengeditek az ÖSSZES érzelmeteket. Az egyedüli út ahhoz, hogy képesek legyetek valódi együttérzésre és egységtudatra, ha ÉRZITEK AZ ÖSSZES ÉRZELMETEKET.

Amikor a szívcsakra elkezd megnyílni, akkor az embereket gyakran letaglózza saját érzéseik intenzitása, valamint mások elfojtott érzelmeinek az intenzitása, amit úgyszintén elkezdenek érezni és átvenni.

Tehát az elso kulcs ahhoz, hogy megértsd ezt az energiát, s dolgozni tudj vele, az annak az elismerése, hogy amit érzel, az NORMÁLIS, és amit azelott éreztél, az nem volt az.

Beleegyeztetek, hogy megengeditek magatoknak az Ember/Angyal érzelmek teljes megtapasztalását. Ez egy áldás, ahogy azt fel fogjátok ismerni. Vannak módszerek ezeknek az intenzív érzéseknek a kezelésére, amik segítenek abban, hogy ne tegyék az életet túl kényelmetlenné.

A második kulcs: ÉSZLELÉS

A második kulcs az észlelés. És ez a kulcsa az intenzív érzelmek kezelésének, amik áthaladnak rajtatok. Hogy mit GONDOLSZ ezekrol az érzelmekrol, hogyan ÉSZLELED oket - ebbol fakad a különbség, hogy hogyan tapasztalod meg oket.

Például, ha hirtelen letaglóznak az érzelmek és az energiák, és ez nyugtalanná és levertté tesz téged, tedd fel magadnak a kérdést, miért kell így érezned? Miért nem érzed magad feldobottnak? Vagy lelkesültnek és boldognak? Az érzelmek - ahogy ezt a tudományotok is alátámasztja - ugyanis nem mások, mint elektromágneses energiák, amit mi fordítunk le magunknak különbözo módokon az EHHEZ A FREKVENCIÁKHOZ KÖTODO TAPASZTALATAINKnak megfeleloen.

A válasz talán a gyermekkorunkban van, és abban, ahogy kifejlesztettük magunkban az ÉRZÉKELÉSÜNK SZOKÁSAIT, amit most el kell engednünk.

Amikor gyerek voltál, megtanultad, hogy ezen létidodnek megfeleloen különbözo frekvenciákat engedj át a testeden. De úgy tunhetett neked, hogy bármikor, amikor valami KIEMELKEDO ÉLMÉNY-ben volt részed, akkor ez haraggal, buntudattal és büntetéssel, és más negatív tapasztalatokkal járt. A gyermek általában bajba kerül, ha valami számára örömöt okozó dolgot tesz, ha valami kíváncsiságot ébreszt benne, ám a szülobol nyugtalanságot vált ki. Képzelj el egy hároméves kisgyereket, aki kalandvágyból elindul, hogy meglátogassa a szomszédokat, és eltunik az úton. Az anya aggódik, és úgy érzi, hogy rossz szülo volt, amikor végül a szomszédok felhívják, hogy jöjjön át hozzájuk a gyerekéért. A gyermek kalandja traumává változik, mikor az aggódó anya hazaviszi gyermekét, és büntetésben részesíti, ami fizikai büntetéstol a verbális büntetésen keresztül az érzelmi büntetésig terjedhet.

A gyermek így egy vegyes üzenetet kap - ha valami intenzív energiát tapasztalok meg, akkor valószínu, hogy valamilyen intenzív negatív reakciókat is megtapasztalok, valamint mások elfojtott érzelmeit. Megjelenik a harag, a szomorúság - a depresszió és a szorongásos betegségek kulcselemei.

A személy jó eséllyel magával viszi ezeket a reakciókat, észlelési mintákat felnottkori életébe. Valószínu korlátozza önmagát, az érzelmeit, hogy elkerülje a "büntetést". És az is lehet, hogy elkezdi büntetni önmagát, ha bármiféle felfedezo jellegu kiemelkedo élményben van része. Gyakran ez az, amit "bun"-nek nevezünk, s ezt beépítettük spirituális életünkbe is, a büntetés és a bunösség fogalmaival együtt, ahol Isten veszi át a bünteto szülo szerepét.

Tehát az észlelési kulcs annak a megértése, hogy a szorongás és a depresszió az észlelésünk nagyon régi mintái, amik gyermekkorunkhoz, spirituális kultúránkhoz, valamint múlt életeinkhez kötodnek. ÉS VÁLASZHATJUK azt is, hogy ezeket az intenzív energiákat úgy érzékeljük, hogy a harag és a hiány régi mintáit nem társítjuk hozzájuk.

A VÁLASZTÁST TE HOZOD MEG MOST. Választhatod azt, hogy ezeket az energiákat pozitív módon tapasztalod meg - kalandként, hogy az ÉRZELMEK TELJES SPREKTUMÁT megéled.

Értsd meg, hogy eloször át kell dolgoznod magad az érzékelésed régi szokásain, és el kell oket engedned, mielott elkezdenéd ANGYALként észlelni a dolgokat. Örömmel, kalandként és szórakozásként.

A harmadik kulcs a kreativitás és az önkifejezés

A szívcsakrán keresztül áramló intenzív energia az Arany Fénysugár energiája. Ez a forrás az Alkotó szeretetteli s teremto energiája. És keresi megnyilvánulási formáit a kreativitásban és az önkifejezésben.

Képzeld el, hogy van elotted egy frekvenciaállító tárcsa, s amikor átáramlik ez az energia, bármelyik tetszésed szerinti frekvenciára behangolhatod. Fájdalomra, ha azt választod, vagy kreativitásra és örömre, ha inkább ezt választod.

Ám a kreativitás nem önmagától keletkezik. Ki kell fejlesztenünk magunkban a KREATIVITÁS SZOKÁSAIT, és meg kell nyitnunk a kreativitás csatornáit, hogy kifejezhessük ezt az alkotóerot.

A mai világban közülünk oly keveseknek vannak kreatív és önkifejezo szokásaik.

Hányan vezettek naplót, írjátok le az érzéseiteket, írtok verset, festetek, fényképeztek, vagy bármilyen más módon rögzítitek az élet kalandját?

Ha az életre elkezdünk úgy tekinteni, mint a KREATIVITÁS KALANDJÁRA, nem pedig egy fájdalmas, s könnyekkel teli utazásra, akkor vágyat érzünk arra, hogy megtaláljuk a módját annak, hogy rögzítsük kreatív érzékelési pillanatainkat.

Gyakran úgy találod, hogy ezeknek a pillanatoknak a rögzítése során más megvilágításba kerülnek a dolgok, és kinyílik egy újabb ajtó a még nagyobb kreativitásra s örömre. És ezeket talán másokkal is meg szeretnéd osztani.

Ekkor fel fogod ismerni, hogy saját életed TÁRS-TEREMTOjévé váltál. A Szellem társaként te teremted saját életed kalandját.

EMBER ANGYALlá váltál

© 2004-5 Celia Fenn
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons License.